Proti poměrně fyzicky vyspělému soupeři jsme odehráli dost slušné utkání, plné tvrdých soubojů. Rozhodčí nasadil poměrně benevolentní metr, pouštěl tvrdou hru, což spíše vyhovovalo domácím.

Hodně se událo v prvních 15. minutách. Nejprve jsme z prvního útoku inkasovali, když útočníka domácích zastavil náš obránce nedovoleně a z přímého kopu poměrně prudkou ranou přes zeď domácí otevřeli skóre.

Za pár minut však Nouzák J. unikl po pravé straně a předložil Samkovi na malé vápno a ten se za pomoci teče obránce prosadil. Po chvíli průnik Nouzáka J. zastavil až nedovoleně obránce a my jsme zahrávali pokutový kop. Postižený nedal brankáři šanci a otočil skóre.

To nebylo všechno, po rozehrání jsme hned sebrali soupeři míč a Nouzák po průniku do šestnáctky z poměrně těžkého úhlu prostřelil brankáře. Skóre mohl ještě zvýšit Vontszemu, ale jeho střela do břevna se na čáře odrazila do hřiště.

Místo, abychom soupeře dorazili, nabídli jsme mu lacinou chybou možnost snížit. Hra se vyrovnala, byla plná soubojů, Nouzáka si domácí hodně všímali, takže se již do šancí nedostával. Domáci se před naší brankou do šancí dostávali spíše po standardních situacích, nebo našich chybách.

V druhém poločase oživil hru D. Rohn, měl několik povedených individuálních akcí. Utkání se však silně přiostřilo, na což doplatil J. Nouzák, kdy v tvrdém souboji s obráncem dostal loktem do pravého ucha a s bolestivým zraněním musel odstoupit. Utkání jsme s ohledem na další ostré zákroky z naší strany dohrávali my o deseti, ale ohromnou bojovností, zejména všech obránců i středních záložníků jsme již soupeře do výrazných šancí nepustili případně střely pochytal brankář. Naopak krásnou individuální akcí vyšperkoval výsledek Karlík, když si pohrál s třemi obránci i brankářem a do prázdné branky zvýšil na 4:2. Do konce zápasu jsme již hru kontrolovali a po zásluze si odvezli všechny body.

Celé mužstvo zaslouží pochvalu z nasazení a bojovnost, jen občasná nedisciplinovanost stojí mužstvo zbytečné síly a moje nervy…

Branky: 8. Samek, 12. a 13. Nouzák J., 75. Karlík

Sestava: Nanár – Straňák, Cenigr, Moravec, Nouzák P. – Hybeš, Flieger, Karlík, Vontszemu (65. Kovač) – Nouzák J. (68. Novák), Samek (50. Rohn).

 

 

David Hybeš