Po dlouhé přestávce jsme se

nakonec přeci jen dočkali a začali sezonu v boji o první mistrovské body v Břežanech. K dispozici jsme měli celkem 13 hráčů, což se nepochybně také podepsalo na celkovém nepříznivém výsledku. Nejvíce však naše družstvo ochromila indispozice na brankářském postu (pro údajné zranění kolene), role jedničky se tedy musel zhostit O. Černý, kterého tímto dodatečně chválíme za slušně zvládnutý zápas, kdy mnoha dalším brankám dokázal zabránit.

Nyní však už ke hře samotné. Zápas pro nás začal vcelku smolně, kdy v prvních 10 minutách jsme poměrně lacině inkasovali dvě branky, čímž jsme dostali sami sebe pod tlak. Středem hřiště se valily útoky jeden za druhým a obrana měla vskutku těžkou práci s eliminací útočných výpadů domácích. Jediným světlým bodem našeho poločasu bylo několikeré gala představení Davida Rohna, který si z obranných hráčů velice často dělal statisty a pouhé přihlížející. Výsledkem bylo snížení už na 3:1 a trocha naděje na obrat do druhé půle.

Po přeskupení řad jsme během druhé poloviny utkání hru vyrovnali, zahuštěný střed pole dal možnost „odpočinout“ obraně, která působila konsolidovaněji. Naše družstvo i nadále přenechávalo iniciativu na domácích a kousalo především z brejků, z nichž se podařilo Rohnovi dokonat svůj hattrick. Na konci jsme mohli především litovat některých útoků nedotažených do gólové koncovky a také šesté branky v naší síti.

I přes porážku bychom chtěli kluky, kteří zasáhli do zápasu pochválit. Odmakali ho naplno a bylo vidět, že soupeřů se nezaleknou. Do dalších utkání však musíme zlepšit celkovou součinnost záložní řady s obrannou, abychom mohli pomýšlet na lepší výsledky a umístění.

Výsledek:  6:3

Góly:  Rohn 3

Sestava: Černý O. – Velíšek, Psutková, Kropáč P., Thim – Potůček, Rohn, Bičák D., Bičák J. – Aschenbrenner T., Kováč, Hanuš, Svatoň