V Jestřábí Lhotě jsme dokázali vybojovat důležitou remízu.

 

Jestřabí Lhota – Liblice 1:1

„Naši hráči se opět v prvním poločase prezentovali kvalitní hrou, ale přes dobré příležitosti padla z naší strany pouze jedna branka. Navíc soupeř do otevřené obrany rychle vyrovnal. Ve druhém poločase se naše převaha ještě zvýraznila, ale hra postrádala nápad. Nakonec můžeme být rádi za bod, protože soupeř nedal penaltu a ještě z rušových útoků nastřelil dvakrát tyč. Nutno přiznat, že Liblice i pod tlakem se snažila o dobrou kombinační hru,“ konstatoval trenér Jestřabí Lhoty František Machurka.

„V první půli jsme byli pod permanentním tlakem domácích, který přibližně v půlce poločasu po závaru před naší branou dokázali přetavit ve vedoucí branku. Nám se ale ihned podařil rychlý protiútok a Honza Hrstka dokázal po třech minutách vyrovnat. To domácí trošku zaskočilo, ale přesto si udrželi územní převahu. V druhé půli se hra již vyrovnala a na obou stranách šance střídala šanci. Nás mohl dostat do vedení nejdříve Hrstka, když obral brankáře domácích po jeho riskantní kličce, ale přitom se již dostal z úhlu, takže nedokázal kvalitně zakončit a poté Vondrášek neproměnil penaltu. Ke konci zápasu se snažili zápas rozhodnout domácí, ale nám se již bod podařilo ubránit. Hlavně když vezmeme v potaz první půli, tak musíme být za bod rádi. Domácí mají kvalitní kádr a body se tu nebudou získávat lehce,“ uvedl vedoucí liblického týmu Jiří Pospíchal.

 

Branky: 24. Kureš – 27. Hrstka. Rozhodčí: Suchý. ŽK: 2:5. Diváci: 50. Poločas: 1:1.
Jestřabí Lhota: Málek – Hájek, Skalický, Jelínek (34. Martínek), D. Týma (73. Kukal) – Hron, Klička, Mojžíš, L. Týma ml. – Krupka, Kureš.
Liblice: Černý – Prokeš, Fott (28. Vondrášek), Šmejkal, F. Řípa – Pačes, Vlk, Bázlík (76. Hybeš), Vávra – Hrstka, Nekola.

 

Zdroj: Kolínský deník