V dalším domácím zápase jsme porazili kolínskou rezervu jasně 4:0.

Liblice – FK Kolín B 4:0

„Celý první poločas byl pod naší kontrolou, ale bohužel žádné velké šance z toho nevyplynuly, protože nám chyběl důraz v pokutovém území. Soupeř se snažil o rychlé protiútoky, ale již v zárodku se je dařilo pokrýt naší defenzívě. Zlom v utkání nastal na konci prvního a začátku druhého poločasu. Nejdříve v poslední akci první půle jsme po rohu vstřelili gól. Je pravda, že rozhodčí měl asi přerušit hru, protože se srazili dva hráči hlavami a oba to nakonec odnesli krvavými šrámy, ale rozhodčí to neudělal a hold se hraje, dokud rozhodčí nepískne. Druhým momentem byla penalta hned na začátku druhé půle, kdy hostující stoper nesmyslně zajel do našeho útočníka po odehrání balónu. Po proměnění penalty jsme trošku polevili a hosté převzali na chvilku iniciativu. Poté jsme nad utkáním opět převzali kontrolu my a přidali do otevřené obrany další dva góly,“ uvedl vedoucí liblického týmu Jiří Pospíchal.

„V prvním poločase jsme si vypracovali několik nadějných možností, ale stále nás trápí koncovka. Gól dostaneme v 45. minutě po srážce dvou hráčů. Oba si navíc odnesli krvavý šrám.  Druhý poločas se nám vůbec nepovedl, hned po změně stran dostaneme gól z penalty a prakticky bylo rozhodnuto.  Naše hra byla jen po velké vápno a vázla nám kombinace,“ uvedl trenér kolínské rezervy Vít Mádle.

 

Branky: 45. a 67. Hrstka, 47. Pačes z PK, 70. Nekola. Rozhodčí: Vnuk. ŽK: 1:2. Diváci: 75. Poločas: 1:0.

Liblice: Černý – Prokeš, Šmejkal, Vondrášek (46. Fott), F. Řípa – Pačes, Vlk (65. Nekola), Bázlík, Vávra (75. Kovačka) – Sobotka, Hrstka.

FK Kolín B: Hanuš (46. F. Michalek) – Roth, Mikeš, Kotek, Heller – Wiedermann, Kesner, Pešek, Lambev – T. Michálek (46. Hanuš), Horálek.

 

Zdroj: Kolínský deník