„Hosté přijeli zřejmě lépe připraveni a v úvodu utkání byli jasně lepším týmem a měli několik slibných příležitostí ke skórování. Od dvacáté minuty jsme se pozvolna probouzeli i my a několikrát jsme ohrozili branku hostí, bohužel bez gólového efektu. Hned po změně stran jsme neproměnili tutovou gólovou příležitost a soupeř následně trestal z pokutového kopu. Poté jsme šli svojí nedisciplinovaností do deseti, hra se ještě více otevřela a soupeř trestal podruhé. I přes velkou snahu a další vyloučení se nám nepodařilo s výsledkem nic udělat,“ hlesl trenér Červených Peček B Martin Meszároš.

„První půli jsme začali aktivně a ovládli začátek utkání a vytvářeli si šanci za šancí. Bohužel se nám nepodařilo žádnou proměnit a hra se postupně vyrovnala. Druhý poločas začal nejdříve šancí domácích, po které nastřelili břevno, ale z následného rychlého kontru jsme vybojovali penaltu, kterou jistě proměnil tradiční exekutor Vondrášek. Domácí se snažili více tlačit dopředu, ale naše obrana je skoro k ničemu nepustila a my hrozili do otevřené obrany. Po jednom rychlém brejku se chytrým přehozením brankáře prosadil Honza Hrstka. Poté se domácí svoji nedisciplinovaností dostali do oslabení a my utkání dovedli do vítězného konce,“ řekl vedoucí liblického mužstva Jiří Pospíchal.

 

Branky: 47. Vondrášek z PK,  66. Hrstka.

Rozhodčí: Vala. ŽK: 6:1. ČK: 51. Procházka, 72. Rauch (oba ČP). Diváci: 70. Poločas: 0:0.

Červené Pečky B: Hanzl – Krátký, Pokorný, Podnecký (74. Charouzd), Vaňkát (57. Koubský) – Jelínek, Vlasák, Adamec (66. Dušek), Rauch – Procházka, Bílý.

Liblice: Černý – Prokeš, Šmejkal, Vondrášek, F. Řípa (78. Kovačka) – Pačes, Fott (57. Nekola), Bázlík, Vávra – Sobotka, Hrstka (89. J. Nouzák).

 

Zdroj: Kolínský deník