Na těžkém mokrém terénu se opakoval strašidelný scénář z utkání s Tuchorazí. Během 2 minut jsme dostali 2 branky, jedna po neobsazení hlavičkující hráče, druhá po nepodařeném centru ze strany, který si náš brankář srazil do branky.

Hra dopředu nebyla zas až tak hrozná, ale naše obrana skutečně neměla svůj den, podběhnuté míče, nesledování hry a z toho plynoucí neobsazování, špatný odhad situace, promáchnuté odkopy…

Záložníci se snažili kombinovat, ale protože soupeř byl na tom fyzicky lépe, tak dále než k šestnáctce jsme se nedostávali, případněstříleli z uctivé vzdálenosti.

Po 20 minutách se po pasu Smolíka pěkně uvolnil Nouzák J. a snížil na rozdíl jediné branky.

Za pár minut jsme však inkasovali z přímého volného kopu z cca 35 metrů sice podařenou střelou ale téměř doprostřed branky.

Do konce poločasu jsme dostali ještě dvě branky, vždy pošpatně odhadnutých centrech, špatné komunikaci mezi brankářem a obránci.

V druhém poločase se do branky postavil Nouzák P., na jeho post se dostal Hanuš. Též se prohodili Smolík se Straňákem a Rohn nahradil v útoku Kováčem vystřídaného Uldricha.

Již jsme nedělali tak hrozné chyby a hra se vyrovnala. Bohužel jsme hned na začátku dostali branku a již tak hrozivý náskok dal tušit,že jsme již bez šance na vyrovnání.

Do soupeřovi obrany jsme se začali prosazovat až ke konci, kdy domácím zřejmě docházeli síly. Po průniku Nouzák zprava, centru a chyběbrankáře se k pohodlné dorážce dostal Kováč.

Těsně před koncem Hanuš dvakrát pěkně obešel několik hráčů,dostal se až před brankáře, ale až druhý pokus přinesl snížení na závěrečných 6:3.

Fotbal se hraje již od první minuty a již druhý mistrovský zápas jsme neuvěřitelně zaspali.

To se jednak podepíše na psychice všech a jednak se těžko proti kvalitním soupeřům obrací.

 

Branky: 18. Nouzák J., 68. Kováč, 86. Hanuš

ŽK: Nouzák P., Hanuš, Hybeš, Flieger

Diváků: 35

Rozhodčí: Bekešský

Sestava: Hanuš – Smolík, Flieger, Straňák, Nouzák P – Hybeš, Karlík, Samek, Rohn – Uldrich (46. Kovač), Nouzák J.

 

Zdroj: David Hybeš