„Vzhledem k posledním zápasům jsme se soustředili na to, abychom neprospali začátek, což se nám podařilo. Hlavně díky tomu, že hosté byli směrem dopředu celkem neškodní, ale i my hráli spíš nakopávanou než fotbal. Když už byla šance, tak na naší straně, když se nejdříve Nekola zastřeloval, než se dokázal prosadit. V druhé půli jsme již utkání ovládli a snažili se utkání zlomit druhým gólem. Hosté víceméně žádnou šanci neměli, největší jejich příležitost jim vytvořil náš gólman, když při jednom centru podklouzl a krotil ho vleže. Nejednomu z nás přitom pěkně zatrnulo. Konec utkání poté zrežíroval dobře hrající Nekola s Pačesem. Nejdříve prvně jmenovaný našel po rychlé akci krásným centrem Pačese, který ještě krásnější střelou hosty zlomil a definitivní tečku přidal ke konci zápasu z penalty znovu Pačes,“ uvedl vedoucí liblického týmu Jiří Pospíchal.

„Potvrdili jsme, že nám nesedí hra na menších hřištích. Nedostávali jsme se pořádně do kombinace, nepodrželi jsme míč ve středu hřiště, ale povětšinou jen nakopávali dlouhé míče na naše útočníky, kteří to měli bez dostatečné podpory těžké. Za stavu 1:0 jsme stále věřili, že dokážeme zápas ještě zdramatizovat, pár náznaků šancí tam bylo, pěkně trefená druhá branka však domácí uklidnila a třetí inkasovaný gól z penalty už byl jen vyústěním naší hry vabank,“ uvedl kapitán Radimi B Roman Procházka.

Branky: 31. Nekola, 66. a 85. Pačes (2. z PK).

Rozhodčí: Stupka. ŽK: 3:3. Diváci: 60. Poločas: 1:0.

Liblice: Černý – Fott, Šmejkal, Sobotka, Prokeš – Pačes, Vlk (46. F. Řípa), Bázlík (75. Flieger), Vávra – Nekola (84. J. Bubník), Hrstka.
Radim B: Urik – R. Procházka, Poula, Vondrášek, Janoušek – Hrabal (55. Havlík), Synek (80. I. Procházka), Schnurpfeil, T. Ružinský (70. Vaníček) – Dejl, M. Ružinský.

Zdroj: Kolínský deník