Po výborném výkonu v Týnci jsme chtěli navázat stejným i na domácím hřišti proti vedoucímu týmu tabulky. V duchu zásady,že vítězná sestava se nemění na hřiště vyběhla stejná jedenáctka jako minulý týden. Hosté se představili jako kombinačně velice schopný tým, který se hezkými narážečkami od obránců přes střední zálohu dostával k naší brance. Naštěstí svá přečíslení zastavila naše obrana, náš brankář, kterému to dnes výborně lepilo či nešikovnost v koncovce. My jsme zahrozili dvakrát z dnes výborně prováděných standardek, ale jinak jsme se do vyložené šance nedostali. Poločas tak skončil spravedlivě bezbrankovou remízou.

V druhém poločase jsme zvýšili agresivitu a začali i uprostřed hřiště soupeře přetláčet v soubojích. Do vedení nám pomohla krásná střela z přímého volného kopu Kuby Nouzáka skoro ze čtyřiceti metrů, která zaplula do pravéšibenice. Hrál se z obou stran důrazný, ale férový fotbal, nahoru dolu, což se přihlížejícím muselo líbit. Oba týmy se snažily kombinovat, ale zároveňi dokázaly přitvrdit v případě potřeby. Uklidnění do našich řad přinesl důraz Hanuše, který donutil hostujícího stopera přehodit vlastního brankáře a pro Hampla již nebyl problém dorazit míč do branky. Poslední gólovou tečku zápasu přinesl opět důrazný souboj v rohu hřiště, když Hanuš posunul Hybešovi, ten pěkně našel Hampla, který ukázkové míč uklidil k tyči.

Zápas to byl opravdu náročný, Osek ukázal, že nadarmo není na čele tabulky. Náš celý tým zaslouží pochvalu zejména v obranné fázi, když za celý zápas soupeře nepustil do vážné šance a udržel čisté kontol. Vyzdvihl bych určitě Nanára, který pokryl několik nebezpečných střel, přesněvykopával, výborně vybíhal na centrované míče a na klouzavém terénu mu ani jednou za celý zápas nevypadl míč z rukou.

Branky: 50. Nouzák Jakub, 75. a 78. Hampl

Rozhodčí: Pikner

ŽK: Flieger, Hybeš – 0

Diváků: 21

Sestava: Nanár – Straňák, Nouzák J., Smolík, Nouzák P.– Hybeš, Flieger, Karlík, Kováč (46. Vontzsemu) – Uldrich (46. Hanuš),Rohn (50. Hampl)

 

Zdroj: David Hybeš