„Od úvodního hvizdu jsme byli aktivní ve hře dopředu a vytvořili si několik šancí. Jednou jsme nastřelili dokonce tyč, ale branka nepadla. Naopak hosté jednou odkopli balón a byla z toho penalta proti nám. To nás trochu srazilo
k zemi. V druhé půli jsme pokračovali v útočné hře a výsledek otočili. Po celý zápas jsme byli lepším týmem a zaslouženě jsme zvítězili,“ konstatoval vedoucí Velkého Oseka Karel Uher.

„Soupeř na nás hned od začátku vlétl, my moc nestíhali a snad už v 15. minutě měli čtyři žluté karty. Domácí měli ale jen uzemní převahu a šancí pomálu. Když jsme se trošku srovnali, tak se nám dařilo chodit do brejků, ale finální řešení bylo dnes velmi špatné. Až agilní Hrstka byl sražen ve vápně a Pačes s jistotou proměnil penaltu. Pak nás zachránila tyč po snad jediné vážné šanci soupeře v první půli. V druhé půli se domácí snažili utkání zvrátit a my jim v tom pomohli našimi chybami jako už poněkolikáté na podzim. Ke konci zápasu jsme usilovali alespoň o vyrovnání a vrhli vše do útoku, ale nic jsme z toho nevytěžili a jen nabídli několik brejků soupeři,“ uvedl vedoucí liblického týmu Jiří Pospíchal.

Branky: 57. Sixta, 75. Kvasnička – 26. Pačes z PK.

Rozhodčí: Grund. ŽK: 3:4. Diváci: 30. Poločas: 0:1.

Velký Osek: Mašek – Skala (46. Jan Adamec), Polák, Jaroslav Adamec, Špaček – Pfeifer (74. Koška), D. Adamec, Sixta, Kvasnička – Martínek (88. Lambert), Koubek.

Liblice: Lanč – Prokeš, Šmejkal, Sobotka (62. Vondrášek), F. Řípa – Pačes (78. J. Nouzák), Bázlík (35. Vlk), Fott, Vávra – Nekola, Hrstka.

Zdroj: Kolínský deník