„Byl to vyrovnaný zápas. My měli více šancí vstřelit gól, ale bohužel pravidlo nedáš – dostaneš se osvědčilo. I přesto, že jsme prohráli, chci kluky pochválit za nasazení a bojovnost. Teď je potřeba pořádně se připravit na neděli, kdy doma hostíme Týnec nad Labem,“ podotkl trenér Třech Dvorů Vladimír Novák.

„Nepříliš pohledný zápas
s množstvím osobních soubojů, z nichž některé patřily opravdu k těm velmi tvrdým. Jinak se hrálo hlavně mezi šestnáctkami s minimem šancí. Domácí hrozili hlavně po standardních situacích. Po jedné měli i největší šanci první půle, kdy se ale vyznamenal náš gólman a skvělým zákrokem nás podržel. Ale ani tohle nás neprobralo a stále jsme působili značně zakřiknutě. Hlavně v druhé půli měli domácí míč více na svých kopačkách a některé závary po standardkách vypadaly dost nebezpečně. My měli minimum šancí, ale na rozdíl od domácích jsme byli produktivnější a Vlkovi se nakonec podařilo hlavou rozvlnit síť a rozhodnout tak o naší výhře. Dnes určitě nevyhrál lepší tým, ale šťastnější, ale i to k fotbalu patří. My jsme rádi, že jsme úspěšně zvládli sérii tří venkovních zápasů s devíti body a snad definitivně potvrdili naši záchranu,“ řekl
s úsměvem vedoucí liblického týmu Jiří Pospíchal.

Branka: 78. Vlk.

Rozhodčí: Burda. ŽK: 2:3. Diváci: 90. Poločas: 0:0.
Tři Dvory: Řehák – Plachý (50. Kukal), Dohanič, Doležal – Bašista, Stempák, Svoboda (80. Kváča), Kubera – Josef Malý, Pokorný, Krucký (50. Landa).
Liblice: Lanč – Fott, Šmejkal, Sobotka, Vávra – Pačes, Vlk, Bázlík (54. J. Nouzák), Kovačka (66. F. Řípa) – Nekola (86. Vondrášek), Hrstka.

 

Zdroj: Kolínský deník