„Soupeř přijel v oslabené sestavě a my hned od úvodu převzali iniciativu a uzamkli soupeře na jeho půlce a hned
v 5. minutě udeřili, když Vlk obešel ve vápně dva protihráče a posadil míč přesně na hlavu Sobotkovi. Chvíli na to se tečovanou střelou prosadil Vávra, čímž jsme soupeře zlomili a vypadalo to, jako by již hosté čekali, kolik gólů dostanou. Do půle jsme zvládli vsítit ještě tři góly. Na začátku druhé půle se ještě prosadil Hrstka, ale ač se diváci těšili na další, tak to byl z naší strany konec brankostroje. Hráli jsme příliš profesorsky, zbytečně otevírali hru a dávali hostům šance na korekci skóre. Což se nakonec hostům podařilo ke konci zápasu po krásné střele do šibenice,“ uvedl vedoucí liblického týmu Jiří Pospíchal.

„Do Liblice jsme přijeli ve velmi oslabené sestavě a soupeř hned od úvodu potvrzoval jasnou převahu. Neplněním taktických pokynů, spoustou nepřesností a nedůrazem jsme domácím umožnili rychle dvakrát za sebou skórovat. Ti se uklidnili a do poločasu skórovali ještě třikrát. Utkání bylo rozhodnuto. Po změně stran se již pouze dohrávalo,“ uznal hrající trenér Červených Peček B Martin Meszároš.

Branky: 5. Sobotka, 9. a 45. Vávra, 36. Fott, 38. Sedláček, 49. Hrstka – 75. T. Podnecký.

Rozhodčí: Löwe. ŽK: 1:1. Diváci: 70. Poločas: 5:0.
Liblice: Lanč – Fott (46. F. Řípa), Šmejkal, Sobotka, Vávra – Pačes, Vlk (55. Bázlík), Sedláček, Kovačka – Hybeš (60. J. Nouzák), Hrstka.
Červené Pečky B: Hradílek – Kosík, Krátký, P. Podnecký, Koubský – Převrátil, Bulíř (46. Meszároš), T. Podnecký, Jelínek – Rauch, Kubelka.

 

Zdroj: Kolínský deník