První poločas jsme ještě odehráli vyrovnanou partii, když jsme možná i opticky měli míč více v držení. V útoku jsme však byli neškodní, jedinou pološanci prováhal po sklepnutí Samka Kováč. V poslední vteřině jsme po rohu dostali branku a to nás rozhodilo. 

Začátkem druhého poločasu po tečované střele do protisměru nám tam spadl další. Třetí byl  po faulu se sebezapřením hrajícího zraněného Smolného z penalty. Pak se zápas už jen dohrával, protože jsme na více neměli. Potěšující, snad jen co se fotbalovosti týče, byl výkon Mirka Nováka, který zase začal chodit. Obecně to byl hodně slabý zápas z obou stran. Doufám, že se příští zápas zvedneme a domácím divákům ukážeme, že jsme nezapomněli hrát fotbal a dávat branky –  po skoro 300 minutách půstu. Že máme kádr úzký, že to bude náročnější soutěž,  s tím jsme počítali, takže není důvod nic balit. Hlavy vzhůru, nějaké body máme a důležité zápasy ještě přijdou.

Sestava: Nanár– Hampl, Smolný (58. Vontszemű M.), Nouzák, Hanuš (77. Thim) – Hybeš, Karlík, Samek, Kováč (52. Uldrich)– Samek (65. Novák), Rohn

Diváků: 25

Rozhodčí: Šmejkal J.

 

Autor: David Hybeš