Nutno přiznat, že jsme odehráli nešťastný zápas, když jsme vyložené šance soupeře přežili, ale obdrželi hodně laciné branky.

Do 17. minuty jsme drželi vyrovnaný průběh, založený na důsledné defenzivě. Občas se na hřišti i oboustranně zajiskřilo, oceněno žlutými kartami.

Chybná rozehrávka našeho brankáře pak nabídla útočníkovi Brodu šanci, která se nedomítá.

Poté jsme hru více otevřeli, vyrovnali obraz hry, dostali se i do vyložené šance, ale Samek z malého vápna přestřelil. Do konce poločasu se již nic zajímavého nestalo.

V druhém poločase jsme se snažili dodržovat stejnou taktiku, ale postupně nám odcházely síly.

Navíc jsme opět obdrželi zbytečnou branku po chytatelné střele zprava na vzdálenější tyč.

K soupeřově brance jsme se už nedostali, naopak střelecká nemohoucnost soupeře nás uchránila od dalších branek.

Musím vyzdvihnout i výborný defenzivní výkon Jirky Hampla, který zabránil několika jistým gólům či finálním nahrávkám před prázdnou branku.

S ohledem na celkový průběh je pro nás výsledek lichotivý, vyloženě jsme nepropadli, absenci snahy a bojovnosti nelze nikomu vytknout, větší fotbalovost a lepší řešení situací již ano. Na lepší výkon však momentálně nemáme.

Je ovšem otázka, jak by se obecně naše zápasy vyvíjely, kdybychom někdy sami nějakou šanci proměnili a hodně lacino neinkasovali.

Ještě máme před sebou další tři zápasy, kde si snad vybereme nějaké štěstí i my.

 

Branky: 17. a 60.

ŽK: 2:1

Rozhodčí: Zdeněk

Diváků: 49

Sestava: Nanár – Hampl, Nouzák, Flieger, Hanuš – Rohn, Hybeš (50. Vontszemű M.), Karlík, Samek (60. Kováč), Hanuš – Sochor

 

Autor: David Hybeš