Branky: 3. – 12. Sochor, 50. Topol
ŽK: 4:3
Rozhodčí: Kvasnička

Sestava: Nanár – Nouzák, Flieger (65. Straňák), Smolík, Hanuš – Rohn, Vosecký, Karlík, Čech – Topol, Sochor (87. Samek)

Stejně jako minule překvapivá porážka, tak dnes nečekaná výhra.
Nerodila se však lehce, soupeř nadmíru fotbalový, kvalitní, ale dnes jsme nijak nezaostávali a stejně jako na podzim jsme stejným výsledkem vyhráli.
Začátek jsme prospali, první branku jsme dostali asi hned v třetí minutě, kdy soupeř po pěkné akci trefil poprvé břevno, z dorážky zase a ze třetí už trefil do sítě a my jsme stáli jak v kině a koukali. Taktiku jsme zvolili stejnou jako doma, pečlivě bránit a vyčkávat na šanci. Takto však dostala výraznou trhlinu. Jenže kádr je o dost kvalitnější, tedy jsme více otevřeli hru a měli i náznaky šancí. Prosadili jsme se relativně brzy, když po rohu Rohna trknul hlavou Sochor k tyči a bylo vyrovnáno. Za pár minut mohl Flieger zase hlavou otočit skóre, ale po centru Voseckého o metr minul. I soupeř měl několik nadějných situací, ale buď netrefil zařízení nebo jej vychytal Nanár.
Po obrátce stran se obraz hry příliš nezměnil, ale byli jsme to my, kdo první udeřili. Sochor krásně utekl po levé straně a ideálně předložil Topolovi, který se nemýlil. Soupeř se začal více tlačit dopředu, ale byl nervózní a kombinace mu moc nevycházela. My jsme pečlivě bránili a až na jeden pěkný křižný pas středem, který však jejich útočník nesmyslně zakončil slabou střelou se domácí k naší brance nedostali. Naopak Topol po nádherné kolmici od Sochora postupoval sám na branku, ale bohužel neuspěl. Pak nastala komplikace ve zranění stopera Fliegera, ale do hry naskočil Straňák, obranu jsme trochu přeházeli a spolehlivě jej zastoupil. Ke konci měli domácí ještě několik nebezpečných centrů, ale buď minuli branku nebo včas vyběhl Nanár. Ke konci vyslal obětavým skluzem Sochor do samostatného nájezdu Voseckého, ale ten o metr minul branku. Bohužel po skluzu špatně dopadl, navíc mu asi soupeř nechtěně přišlápl ruku a tak musel střídat a oddat se do péče lékařů. Závěr jsme již zvládli a zaslouženě si po bojovném, poctivém výkonu, ke kterému jsme přidali i dvě hezké gólové momentky, odvážíme tři body. Zraněným přejeme brzké uzdravení.
CELÉMU TÝMU VELKÁ POCHVALA! *YAHOO*