V prvním mistrovském utkání na jaře přivítali naši žáci soupeře z Břežan II. Na podzim se soupeři utkali dvakrát a každý si připsal jednu výhru. Soupeř přijel pouze v jedenácti lidech a od začátku byla vidět naše převaha. Ale bohužel poločas skončil pouze 1:0, kdy jsme nedokázali proměnit vyložené šance, a ještě jsme soupeři pomáhali držet dobrý výsledek naší nepřesností v rozehrávce a přizpůsobení se jejich stylu fotbalu – hraní kolem středového kruhu. Soupeř měl jen pár střel z dálky, se kterými si Štefan Kováč poradil.

Druhý poločas byl z naší strany lepší než první, ale do ideálu to bylo daleko. Přidali jsme další tři branky, ale spousty situací jsme řešili nefotbalově, zbrkle, kazili spousty finálních přihrávek a stále jsme hráli uprostřed hřiště místo toho abychom hru roztáhli a využili celé hřiště.

Výsledek 4:0 znamená vítězství, které se počítá, ale na kvalitnější soupeře bude potřeba lepší výkon a hlavně plnění taktických pokynů! Vítězství klukům zvedne náladu a dodá chuť do dalších bojů, kterých nás čeká dost a doufáme ve zlepšené výkony a sbírání bodů.

Branky: 3x Vontszemü, Křivan

Sestava: Kováč – Fišer L., Černý, Fišer J., Hrdinka – Starý, Bičák D., Velíšek ©, Potůček L. – Aschenbrenner T., Vontszemü

Střídali: Naďo, Novák, Bičák J., Potůček T., Jícha, Křivan