První jarní turnaj přípravek se tentokrát uskutečnil v Třebovli.

Tuchoraz 2:5

První zápas jsme hráli s favoritem z Tuchoraze. Kluci podali opravdu bojovný výkon až nad naše očekávání. Musím pochválit především obranou část, kde kluci plnili to co jsme si před zápasem řekli.  Se soupeřem jsme sice prohráli ale výkon byl oproti podzimním zápasům o dost zlepšený a  rozhodně je na čem stavět.

Třebovle 5: 6

Kluci navázali na bojovný výkon s Tuchorazí a oproti předchozímu zápasu se snažili i více kombinovat. To vedlo k poločasovému vedení. Bohužel po něm kluci přestali hrát a pustili soupeře zbytečnými chybami do vedení. Ke konci zápasu dokázali ještě zabojovat a výsledek zkorigovat. K remíze to bohužel nestačilo, ale opět podali velmi dobrý výkon

 

Radim 4:XX

Tento zápas se klukům nevyvedl. Především pak první půle , kdy na soupeře bohužel neměli. Podepsali se na nich odbojované první dva zápasy a třetí nestačili již fyzicky a prohráli vysokým rozdílem.

 

Celkově máme z prvního zimního turnaje opravdu dobrý pocit. U kluků je vidět zlepšení, což nám potvrdili jak výsledky, tak  i sami rodiče. Stále je na však čem pracovat.