V dalším mistrovském zápase jsme doma přivítali Plaňany druhý tým tabulky, které nás na podzim dvakrát porazili a to vysokým rozdílem.

Opět se nás na zápas sešlo hodně, v zápise jsme měli celkem 17 hráčů, a to ještě další dva dorazili na sraz pozdě a do utkání nezasáhli.

Od začátku bylo utkání velmi vyrovnané a bylo jasné, že se bude soupeřit o každý metr hřiště. Ale přeci jen měl více ze hry Plaňany, ale své šance neproměnili. My jsme jednu z našich šancí využili, Honza Vontszemü se dostal k odraženému balónu a poslal nás do vedení 1:0. Plaňany však měli další šance a jednu z nich využili, první poločas skončil 1:1.

V druhé půli pokračovalo vyrovnané utkání se šancemi na obou stranách. Překvapivě z volného kopu z velké dálky se Plaňany dostali do vedení. Stále se hrálo vyrovnané utkání a každý tým si vytvářel šance, jednu s nich jsme využili, kdy Honza Vontszemü našel okénko v soupeřově obraně a nedal brankáři šanci – 2:2.

Zápas skončil remízou, oba týmy si připsali do tabulky jeden bod a o druhý se utkali v penaltovém rozstřelu. Bohužel ten nám nevyšel podle představ a na penalty jsme prohráli 1:4.

Zápas byl vyrovnaný, přinesl mnoho pěkných akcí, sportovně ale musíme uznat, že Plaňany měli více vyložených šancí a zaslouženě vyhráli. To ale nic nemění na našem výkonu, který byl o poznání lepší než v předešlých zápasech. I díky soupeři jsme hráli roztaženě a po lajnách, ale soupeř měl tuto hru zvládnutou lépe.

Jsme rádi za předvedený výkon a nasazení některých hráčů, doufáme, že se jim podaří svým zápalem pro hru „nakazit“ i ostatní. Jsme rádi, že nám na trénink i zápasy chodí velké množství hráčů, a doufáme, že se budeme nadále zlepšovat a sbírat body.

Branky: 2x Vontszemü

Sestava: Kováč – Hrdinka, Černý, Fišer J., Fišer L. – Potůček T., Naďo, Velíšek ©, Potůček L. – Jícha, Vontszemü

Střídali: Bičák J., Bičák D., Aschenbrenner T., Křivan, Brabenec, Starý