Branky: 28. – 41. Flieger z p.k., 72. Vosecký
Rozhodčí: Matoušek
ŽK: 1:1
Diváků: 17

Sestava: Nanár – Straňák, Flieger, Smolík, Hanuš – Nouzák, Vosecký, Karlík, Rohn – Sochor (60. Březina), Topol

V sobotu jsme zajížděli na hřiště druhého celku tabulky. Sázava byla po dešti, nicméně trávník byl přímo ukázkový a tak bylo vše připraveno pro pěkný zápas.
Utkání jsme zahájili trochu vlažněji, domácí měli ve svém středu několik výborně technicky připravených hráčů, kteří se buď samostatně nebo po rychlých kombinacích dostávali k našemu vápnu. Ani my jsme však nezaostávali, takže se hrál docela pohledný fotbal. První projektil na branku vyslal Vosecký, ale jen těsně minul. Na naší straně nám též nebyla uznána branka, když umístěnou střelu Topola dorážel Sochor, avšak zřejmě z ofsajdového postavení. Pak se blýskl dalekonosnou střelou zase Topol, ale opět o kousek vedle. Nicméně i domácí nás zlobili. Nejprve několik závarů před naší brankou nevyužili, až po několika narážečkách středem se jejich útočník dostal až před Nanára, který mu zmenšil úhel, takže trefil tyč, nicméně míč se odrazil k němu a v 28. minutě jsme prohrávali 0:1. Zvýšili jsme aktivitu směrem dopředu, začali více dostupovat při bránění a hra se vyrovnala. Nejprve mohl srovnat Sochor, když ve skluzu trefil centr Rohna do tyče. Další akce však již byla gólová. Po přihrávce za obranu si Nouzák posunul míč kolem brankáře, který jej podrazil. Penaltu s přehledem proměnil Flieger.
Druhý poločas jakoby domácím došly síly, již se tak nedostávali k naší brance. Naopak my jsme byli uprostřed hřiště rychlejší a důraznější. Odměnou byla vedoucí branka, když se v šestnáctce prosadil přes několik obránců Vosecký a přesnou střelou za háčky otočil skóre. Potom jsme se trochu zatáhli, nechali více hrát domácí a spoléhali na brejky. Po dvou dalekonosných pasech Voseckého dvakrát postupoval Topol sám na branku, nicméně pokaždé minul. Domácí si ještě vypracovali dvě nadějné situace, ale ani jednou se díky naší skvělé obraně neprosadili. Určitě překvapivě, ale naprosto zaslouženě jsme si odvezli všechny body.
Hodně kvalitní, fotbalový soupeř, kterému jsme se však po všech stránkách vyrovnali. Celý tým podal disciplinovaný, obětavý i takticky chytrý výkon.
Fotbal se přítomným divákům musel líbit a i velice korektní domácí funkcionáři ocenili úroveň našeho týmu.
VELKÁ POCHVALA!