Druhý letošní turnaj a první z jarní série turnajů starších přípravek a PRVNÍ VÝHRA!!!

Do Radimi jsme odjížděli pouze s torzem hráčů, když se z různých důvodů se omluvili Horáček, Svoboda,  Starý a Hanuš, proto jsme měli trochu obavy jak na turnaji dopadneme. Hrálo se 2x 25 min.

Radim 2:9

První soupeř nás čekala domácí Radim, na které je vidět velké zlepšení po zimě. To nám ostatně již předvedli na minulém turnaji v Třebovli. Soupeř vyhrál zcela zaslouženě a převyšoval nás téměř ve všech fotbalových dovednostech.

Tuchoraz 3:6

Druhý soupeř byla Tuchoraz se kterou jsem sehráli vyrovnané utkání bohužel jsme ale neproměňovali naše příležitosti. Především v prvním půli, kdy jsme měli jít po šancích Bičáka a Jirky Kořínka do vedení. Bohužel nás v tomto utkání nepodržel náš brankář, který si nevybral příliš šťastný den. Naše hra však vykazovala již lepší parametry než v předešlém utkání a kluci si dokázali občas i pěkně zakombinovat nebo se individuálně prosadit.

Třebovle 12:6

Poslední ze soupeřů byla Třebovle, která se nám tentokrát již podařila porazit a poprvé tak v soutěži ZVÍTĚZIT!!! Kluci především v první půli navázali na výkon s Tuchorazí a předvedli skvělý výkon korunovaný velkým množstvím gólů a to především v prvním poločase, když se jim jich podařilo soupeři vstřelit hned 10! Soupeř provedl po poločase některé změny a nám již se tak nedařilo, přesto však kluci dokázali dovést utkání do vítězného konce a konečně VYHRÁT.

 

Za turnaj musíme kromě dobrých výkonů Dominka Bičáka a Jirky Kořínka vyzdvihnout výborný defenzivní výkon Vaška „George“ Jirkovského a gólové počiny Honzy „Pepeho“ Svatoně .

Ostatně příští týden nás čeká turnaj v Liblicích (od 10h), tak se přijde přesvědčit sami.

 

Michal