Předposlední turnaj hraný tentokrát v Třebovli se nám po domácím nezdaru opravdu vydařil. 

Tentokrát jsme se sešli konečně sešli v silnější sestavě. Tentokrát nám chyběli Horáček a Starý , kteří budou bohužel chybět  ze zdravotních důvodů až do konce sezóny.

Liblice – Radim -12:5

Na úvod velice překvapený ale nutno podotknout, že zasloužený výsledek. Kluci předvedli asi nejlepší zápas za celou sezónu. Nejen, že svědomitě pracovali směrem dozadu, ale předvedli i velmi kvalitní výkon směrem dopředu. Soupeř nás asi lehce podcenil a z vývoje utkání byl zaskočený a i když se snažil vývoj utkání zvrátit, tak si kluci nenechali již vítězství vzít a podařilo se jim poprvé porazit Radim a to dost přesvědčivě 12:5.

Liblice – Tuchoraz 1:10

S tímto soupeřem je to stále stejná písnička. Soupeř je lepší a kvalitnější než my. Bohužel sami mu cestu k vítězství usnadňujeme svými občas triviálními chybami.

Liblice – Třebovle 4:3

Poslední utkání na turnaji, které si museli kluci skutečně vybojovat i s 5 minutovým nastavením. Bojovný zápas, který postrádal fotbalovost prvního utkání. Zápas jsme si ale zkomplikovali sami množstvím zahozených šancí, kdy soupeřův brankář a tyčky jeho brány se pro nás stali magnetem, který musíme za každou cenu trefit. Negativem  je zranění Bičáka, který se zranil paradoxně v nastaveném čase doufejme, že se dá ale do příštího turnaje do pořádku.

Klukům bych chtěl poděkovat za přístup k tomuto turnaji, kdy se jim podařilo porazit silnou Radim a domácí Třebovli. Zejména utkání s Radimí nám ukázalo, že kluci mají na víc než předvedli na domácím turnaji minulý týden. Jsem rád, že jejich snažení na trénincích a i v zápasech začíná přinášet první ovoce v podobě gólů a výher.

Michal Fott