V neděli 21. září jsme nastoupili k šestému utkání letošní sezóny a konečně se nám povedlo vybojovat první bod.Remíza se však nerodila vůbec snadno. V prvním poločase jsme šli do vedení po akci Tomáše Starého. Hra byla vyrovnaná s šancemi na obou stranách, přičemž my jsme měli několik vyložených šancí, bohužel naši střelci je neřešili s dostatečným klidem a všechny končily v gólmanově náručí. Soupeř se dostával do šancí díky chybám v naší obraně a jednu z nich potrestal vyrovnávacím gólem, takže poločas skončil 1:1 a to ještě soupeř neproměnil penaltu.

V druhém poločase, jsme se od začátku vinou chyb při rozehrávce, dostali pod tlak a soupeři se povedlo zvýšit na 2:1.
Celý druhý poločas jsme více méně jen bránili a ojediněle se dostávali do brejkových situací, které vždy vyznívaly naprázdno. Soupeři se nedařilo navyšovat  jen díky výborným zákrokům Štefana Kováče a v jednom případě díky pohotovému zákroku Jirky Kořínka, který vykopával balon na brankové čáře. V poslední mitutě zápasu se nám povedlo vytvořit závar před plaňanským brankářem a balon se se štěstím po střele Patrika Svobody odrazil od bránícího hráče za záda bezmocného gólmana.

Konečná remíza je pro nás povzbuzením do dalších bojů, ve kterých se však musíme vyvarovat trestuhodných chyb v obraně a zlepšit řešení našich šancí, aby se obraz naší hry i nadále zlepšoval.

Sestava: Kováč-Kořínek J., Bičák j., Jirkovský-Bičák D., Starý, Svoboda-Hanuš

Kořínek V.,Svatoň

Branky: Starý,Svoboda