Sokoleč – Další nepovedený zápas v I. B třídě mají za sebou libličtí fotbalisté. Ti na půdě Sokolče prohráli vysoko 0:5.

„Když jsme přestáli úvodní tlak domácích a trošku vyrovnali hru, tak jsme udělali dvě chyby a domácí více méně rozhodli o utkání během tří minut.  Druhá půle se nesla v duchu té první, když domácí měli více ze hry a trestali naše chyby a nedůrazy. My nedokázali celý zápas dostat kloudně balón dopředu a tam ho podržet. Počet špatných přihrávek a ztrát byl až neadekvátní k této soutěži. Sice terén byl velmi těžký po průtrži v první půli, ale domácí se s ním dokázali lépe vyrovnat,“ přiznal vedoucí liblického týmu Jiří Pospíchal.

Branky: 23. Šťastný, 26. Auer, 71. Hruška, 75. Čáp, 80. Rýdl.

Rozhodčí: Koleček. ŽK: 0:2.Diváci: 60. Poločas: 2:0.

Liblice: Hanuš st. (44. Hanuš ml.) – Matura (46. J. Nouzák), Dušek, Fott, Vávra – Pačes (81. M. Řípa), Pop, Vlk (77. Flieger), Nekolný (65. Vondrášek), Hrstka – Novotný.

Nymburský deník:

Sokoleč – I nadále jsou na vítězné vlně fotbalisté Sokolče, kteří jsou po pěti kolech stoprocentní. Na svém trávníku porazili v posledním utkání celek Liblice pětibrankovým rozdílem.

SOKOLEČ – LIBLICE  5:0

Silný déšť a hodně mokrý terén na začátku utkání stěžoval domácím kombinaci, to spíše svědčilo hostům. Po dvou brankách se ale Sokoleč uklidnila a hosté byli bez šance.

„Ze začátku se vůbec nedal hrát fotbal, to nemělo s fotbalem nic společného. Pak se to zlepšilo, my jsme dali dvě branky a byl klid. Hostujícímu týmu došly ve druhém poločase síly. Hosté po celý zápas předváděli kopanou, myslím, že tohle sem nepatří,“ uvedl po utkání kouč vítězného mužstva Stanislav Košek.

Branky: Šťastný, Auer, Hruška, Čáp, Rýdl.

Rozhodčí: ŽK: 1:1. Diváci: 100. Poločas: 2:0.

SK Sokoleč: Kun – Kotek (70. L. Němec), Šťastný, Zemanec, Hruška – Šváb, Vodvářka, Rýdl, Auer – Čáp (70. Hovorka), Kozel (43. Košický).

Zdroj: Kolínský deník  & Nymburský deník