Branky: 11. a 57. Flieger – 3. Hanuš (vlastní)
Rozhodčí: Kinčl
Diváků: 28
ŽK: 1:2

Sestava: Hanuš – Nouzák, Smolík, Straňák, Smolný (59. Baier) – Samek (59.Velíšek), Flieger, Karlík, Vontszemű J. – Rohn, Nanár

Utkání jsme nezahájili zrovna šťastně, když si z prvního rohu náš mírně obtěžovaný brankář srazil míč do vlastní branky. Naštěstí brzy srovnat z přímého kopu Flieger, když jeho ránu někdo tečoval do protipohybu brankáře. Hra byla celkem vyrovnaná, soupeř překvapivě hrozil zejména z naší pravé strany, když Nouzák opravdu neměl povedený den a navíc na něj hrál jeden ze dvou nejlepších hráčů soupeře. Naštěstí ostatní obránci jej vždy zastavili.
Druhý poločas se nesl v podobném duchu, celé mužstvo příkladně bojovalo a za to bylo zaslouženě odměněno. Samek si po vhazování s Nanárem vyměnili míč a prvně jmenovaný krásným centrem našel Fliegera, který hlavou nedal brankáři šanci a tím korunoval svůj výborný výkon. Hosté se začali více tlačit dopředu, nicméně Hanuš jejich nebezpečné centry a několik střel v klidu pokryl a tím napravil své počáteční zaváhání. Na druhé straně mohl rozhodnout též velmi dobře hrající Vontzsemű, ale jeho pokus se mezi tyče nevešel. Protože se podobně vedlo v další vyložené šanci Nanárovi, už se na skóre nic nezměnilo.
Zasloužená výhra, na vyložené příležitosti jsme byli určitě lepší a všichni příkladně dřeli a bojovali a vyrovnali tím soupeřovu kombinační hru. Ještě bych vyzdvihl Smolíka, který pokryl druhého velice nebezpečného hráče hostů a za druhý poločas i Karlíka, který čistě zastavoval soupeřovi útoky, aby hned dokázal vyvézt míč směrem dopředu.
Zajímavé je, že jsme s Jirny hráli třikrát a pokaždé 2-1 v náš prospěch.