Liblice – Předchozí špatné výsledky jsou zapomenuty. Libličtí fotbalisté v dalším kole nejnižší krajské soutěže na domácím hřišti porazili Sadskou 4:2.

Fotogalerie pí. Havlínové (stránky http://www.liblice.estranky.cz/) k zapasu

„Zápas začal divoce, když během úvodních deseti minut padly tři góly. My nadále kontrolovali hru a hosty k ničemu víceméně nepouštěli a naopak nám se povedlo Hrstkou navýšit skóre. Druhá půle pokračovala ve stejném duchu jako první. My se snažili hrát a Hrstka využil své rychlosti a pojistil naše vedení. Pak jsme se soustředili na udržení výsledku a hosté začali hrozit, ale kromě gólové akce si nic vážného nevypracovali. Minulé utkání bylo pro nás varování a budíček a jsme rádi, že si to kluci vzali k srdci. Dnes poctivě bojovali, byli důrazní a k tomu přidali svoji fotbalovost. Celému týmu musíme poděkovat za dobrý výkon a snad si to přeneseme i do dalších zápasů,“ řekl po utkání vedoucí mužstva Jiří Pospíchal.

Branky: 2., 33., a 60. Hrstka, 10. Nekolný z PK – 7. Tolma, 76. Plot.

Rozhodčí: Asník. ŽK: 0:3.Diváci: 80. Poločas: 3:1.

Liblice: Hanuš ml. – Fott, Šmejkal (78. F. Řípa), Rišian, Sobotka – Pačes (40. Pop), Nekolný, Dušek, Bázlík (81. Vlk), Novotný – Hrstka.

Nymburský deník:

Liblice – Popáté v letošním ročníku krajské fotbalové I.B třídy prohráli borci Sadské. Ti tak nedokázali navázat na vydařený výkon proti Sokolči a na půdě Liblice padli dvoubrankovým rozdílem.

LIBLICE – SADSKÁ  4:2

„Těžko se mi to hodnotí. Zápas byl rozhodnutý dřív, než jsme vůbec začali,“ uvedl naštvaný trenér Sadské Jiří Hrdlička. „Něco tak hrozného od rozhodčích jsem dlouho neviděl. Byl to zářez se vším všudy,“ spílal rozhodčím trenér poražených. „Tady ani není co hodnotit. My jsme vůbec rádi, že jsme dohráli v jedenácti. Bylo to od začátku tendenčně řízené utkání a přestože kluci bojovali, proti tomu se nedalo hrát,“ vyprávěl rozzlobený trenér sadského mužstva Jiří Hrdlička.

Branky Sadské: Tolma, Plot.

Rozhodčí: Asník. ŽK: 0:4. Diváci: 50. Poločas: 3:1.

AFK Sadská: Král – Mjartan, Jirásek, Melíšek, Šafránek – Čapek (80. Jindra), J. Jech, Zubák, Tolma (65. Fér) – Plot, Svoboda.

Zdroj Kolínský & Nymburský deník