Liblice – Nebyli horší, měli dokonce víc šancí, jenomže nic z toho. Libličtí fotbalisté nezvládli domácí utkání se Starou Boleslaví a v dalším kole I. B třídy prohráli před vlastními fanoušky 0:2.

FOTOGALERIE (Obec Liblice, pí. Havlínová)

„V první půli jsme hráli my, soupeře jsme víceméně k ničemu nepustili, jen k pár střelám z dálky. My naopak našimi šancemi pohrdli,“ posteskl si vedoucí mužstva Jiří Pospíchal.

„V druhé půli začala Stará Boleslav více bojovat a hned nám začala dělat problémy. Přesto jsme měli dost šancí dostat se do vedení, ale ani tu nejvyloženější, když jsme byli sami před gólmanem, jsme nedokázali proměnit. Za to přišel trest, tak typický pro nás na jaře. Soupeř hodil dlouhý aut do vápna, absolutně volný hráč to prodloužil a míč se nějak dostal do naší brány. Zase gól z ničeho, který nás položil. Hosté se zatáhli, ale my byli naprosto jalový dopředu. Pak pět minut před koncem následoval nevídaný kiks gólmana a zápas pro nás skončil, protože jsme již neměli síly na odpověď. Znovu se budu opakovat, ale z tohoto zápasu měli být body, soupeř nebyl rozhodně lepší, ale více chtěl a byl bojovnější. Hráči si musí uvědomit, že takhle se o záchranu nehraje. S takovýmto zápalem do hry by měli problémy i v pralese,“ dodal nazlobený Pospíchal.

Branky: 68. Vondra, 85. Vodák.

Rozhodčí: Němeček. ŽK: 2:0. Diváci: 60. Poločas: 0:0.

Liblice: Hanuš ml. – Kovačka, Šmejkal (78. Bubník), Vlk, F. Řípa – Novotný, Dušek, Bázlík, Pačes – J. Nouzák (75. P. Nouzák), Hrstka.

Zdroj: Kolínský deník