Liblice – Nepodali nijak oslnivý výkon, přesto se radovali z výhry. Libličtí fotbalisté v dalším kole I. B třídy porazili na domácím hřišti Slovan Poděbrady 1:0.

FOTOGALERIE (Obec Liblice, pí. Havlínová)

„Bohužel dnes se nám nepodařilo navázat na dobrý výkon z minulého zápasu a naopak jsme předvedli asi nejhorší výkon na podzim. Soupeř nás přehrával hned od začátku a my nedokázali podržet míč a zklidnit trošku hru. Hned po pár minutách jsme měli štěstí, když hosté trefili břevno. Nám se za celý zápas povedla jedna akce a hned z toho byl gól, když Nekolný krásným pasem našel Pačese v náběhu za obranu a jeho tvrdou střelu hostující gólman vyrazil jen před sebe přímo pod nohy Ládi Brtníka, který pohotově zavěsil. Jinak jsme se celý poločas bránili. Druhá půle se trošku vyrovnala, i když míč měli více v držení hosté a nám se bohužel nepodařilo dotáhnout do konce žádný z náznaků brejku. Dnes to z naší strany byla vyloženě kopaná, hosté byli asi nejfotbalovější tým, co u nás na podzim byl. Dnes jsme vyhráli se štěstím a fanoušky museli bolet oči z dnešní kopané, ale hrajeme o záchranu a tak potřebujeme získávat body a příště k tomu snad přidáme i hezký výkon,“ uvedl vedoucí mužstva Jiří Pospíchal.

Branka: 12. Brtník. Rozhodčí: Vlk. Diváci: 100. Poločas: 1:0.

Liblice: Hanuš ml. – P. Nouzák, Šmejkal, Vlk, F. Řípa – Pačes, Dušek, Nekolný, Pop – Brtník, J. Nouzák (57. Hrstka).

Nymburský deník:

Liblice – I po osmém kole nejnižší krajské soutěže jsou fotbalisté Slovanu Poděbrady na předposledním místě tabulky. Na trávníku Liblic prohráli nejtěsnějším rozdílem.

LIBLICE – SLOVAN PODĚBRADY 1:0

„Po většinu utkání jsme byli jasně lepším týmem. Domácí ale dali z ojedinělé akce jediný gól zápasu,“smutnil po osmém zápase sezony poděbradský záložník Aleš Majer. „Druhá půle už nebyla moc o fotbale. Šance jsme měli hlavně v prvním poločase. To jsme měli asi tři velké. Jednou jsme trefili břevno a dvakrát domácí vykopli míč z brankové čáry. V posledních deseti minutách jsme neměli šanci něco udělat,“ dodal Majer.

Branka: 12. Brtník. Rozhodčí: Martin Vlk. ŽK: 2:3. Diváci: 100. Poločas: 1:0.

Slovan Poděbrady: Míšek – Moník (27 Sezima), Hanuš, Šťastný (81. Hran Ca), Borovička – Pěkný, Majer, Král, Sekera – Havrda, Stánok.

Zdroj: Kolínský & Nymburský deník