Pečky a Liblice budou bojovat o záchranu

Kolínsko – Přání je jedna věc, skutečnost pak druhá. O tom se přesvědčily dva fotbalové týmy, které hájí barvy kolínského okresu v nejnižší krajské soutěži, skupině C. Pečky a Liblice se pohybují na chvostu tabulky. Před jarní částí jsme zástupcům oběma oddílů položili čtyři otázky.

  1. Jak jste spokojený se zimní přípravou a co bylo její náplní?
  2. K jakým hráčským změnám u vás došlo?
  3. Jaké cíle si dáváte do jarní části?
  4. Co říkáte na svého prvního soupeře?

Pečky (12. místo, 14 bodů)

trenér Petr Šafránek

  1. V zimní přípravě naběhali kluci jako tradičně dost kilometrů, ale na druhou stranu jsme odehráli i dost přípravných zápasů, především v Praze s kvalitními soupeři. Tradičně jezdíme na zimní soustředění, které se opět vydařilo. Se zimní přípravou jsem spokojený. Samozřejmě ne vše bylo ideální, občas nás brzdilo časové zaneprázdnění některých hráčů i nemoci.
  2. V našem kádru pro jarní část bude na vlastní žádost chybět brankař Cihlář. Naopak přichází brankař Kopecký a do pole Pikner.
  3. Cíl máme jediný, a to udržení se v soutěži.
  4. První zápas jedeme do Pátku, který má velmi zkušené mužstvo a tak to bude souboj zkušenosti proti mládí. Vyhraje zřejmě ten, kdo dokáže využít svých předností.

Liblice (13. místo, 13 bodů)

trenér Petr Samek

  1. S přípravou jsme začali koncem ledna, trénovali jsme dvakrát v týdnu v hale a na umělce. Sehráli jsme čtyři přípravné zápasy, třikrát jsme vyhráli a jednou prohráli. S přípravou jsme tedy spokojení.
  2. Náš tým posílil Vostrovský z Kozojed, Bázlik z Českého Brodu, Grůša z Prahy. Další posily jsou v jednání. Nikdo nás neopustil.
  3. Vzhledem k našemu postavení v tabulce nikoho nepřekvapí, že cílem je záchrana v soutěži a pokusit se hrát hezký fotbal pro diváky.
  4. Naším prvním soupeřem je Loučeň. Čeká nás těžký a zkušený soupeř, ale my se ho budeme snažit stejně porazit a získat tři cenné body.

Zdroj: Kolínský deník

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *