Liblice „B“ – Viktoria Radim 1:0 po penaltách (0:0)

Penalty: Sýkora nedal, Hejda dal , Plachý nedal, Strnad dal, Pospíchal dal

Sestava: Nouzák P., Řípa M., Kadeřábek, Strnad, Bubník, Plachý, Pospíchal ©, Pačes (56. Jáchym), Vosecký (56. Hejda), Sýkora, Vondrášek (56. Fousek)

ŽK: Vondrášek

V prvním jarním kole jsme přivítali Viktorii Radim, u které jsme se na podzim většinu času jen bránily, ale dokázali jsme u nich vyhrát na penalty. Před zápasem jsme museli řešit, kdo půjde do brány, protože gólman Nanár byl pracovně zaneprázdněný, a tak mezi tyče musel jít Nouzák Petr. V prvním poločase náš nový náhradní brankář nečelil žádné gólové šanci soupeře, jen sebral pár centrů. Byl to tuhý boj o každý metr hřiště. Největší příležitost jsme měli, když šel Sýkora sám na gólmana, který mu zneškodnil jeho kličku, a proto se mu tuto ojedinělou šanci, která byla tou největší za celý první poločas od obou týmů, nepodařilo proměnit.

Ve druhém poločase se na obrazu hry v bojovnosti neubralo, a navíc se nám dařilo přidávat útočné akce. Bohužel jsme žádnou z nich neproměnili. Pospíchal se bál jít tvrději do zakončení, a proto balon letěl jen těsně vedle a těsně nad. Hejdova pěkná střela také neskončila za zády brankáře. Hosté měli na konci zápasu dvě příležitosti. Žádnou z nich však neproměnili. Ve finálním výsledku jsme měli více brankových šancí než hosté, ačkoliv balón na kopačkách měli po celý zápas spíše radimští. Po bojovném zápase se šlo opět mezi námi na penalty.

Autor: Michal Řípa

 

Pohled Viktorie Radim:

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *