Liblice nechaly všechny body v Městci

Kouzla zbavené Liblice tápou. Po skvělém začátku přichází půst a rozrůstající se marodka jim na klidu nepřidává. V dalším kole I.B třídy prohrály na půdě Městce Králové 1:3.

„To, co nás zdobilo na začátku soutěže, se vytratilo a momentálně herně tápeme,“ posteskl si liblický lodivod Petr Samek.

„Vyrovnaný úvod trval jen čtvrt hodiny, kdy domácí potrestali naši lehkovážnost při bránění standardní situace a na zadní tyči uklidili pohodlně propadlý míč. Což je pro mě nepochopitelné. Když jsme pak soupeři darovali nešťastnou desítku, tak už to bylo těžké. Domácí kontrolovali hru. My toho opět moc nepředvedli. Především v útoku to bylo z naší strany jalové. Pomalu jsme otvírali hru a dokázali snížit. Ovšem Městec měl další šance, které skončily na brankové konstrukci. Definitivní tečka přišla v samém závěru, kdy jsme inkasovali potřetí,“ zhodnotil utkání Petr Samek.

„Soupeř vyhrál zaslouženě a my se nad naším výkonem musíme zamyslet. Na klidu nám nepřidává ani stále se rozrůstající se marodka, což pro příští zápasy bude další problém,“ očekává starosti Samek.

Branky: 15. Synek, 35. Krejčí z PK, 90. Havránek – 80. Vlk. Poločas: 2:0.

Liblice: Matoušek – P.Nouzák (87. Brabenec), Sobotka, Pop, Svoboda (46. Vosecký) – Hejda, Vlk, Kliment, Zimmermann – Bázlík, Hrstka (69. Lanc, 75. Bičák).

Zdroj: Kolínský deník

Nymburský deník:

Kluci makali, potěšilo Budku

Fotbalisté z Městce Králové konečně brali tři body v domácím zápase I.B třídy. Hosté s Liblic nebezpečně snížili deset minut před koncem na rozdíl jediného gólu. Domácí na konci utkání ale zpečetili výhru brankou na 3:1.

M. Králové – Liblice 3:1

První poločas byl lepší a aktivnější domácí Městec Králové. „To se nám povedlo převést do dvougólového vedení po standardních situacích. Na konci poločasu mohl navýšit a rozhodnout zápas Krejčí, ale vychytal ho gólman. Během utkání jsme nastřelili třikrát břevno a mohli jsme toho litovat. V osmdesáté minutě hosté snížili na dva jedna po rohu. V poslední minutě jsme pojistili vítězství třetí brankou. Soupeře jsme nepustili do žádné vyložené šance. Kluci makali a zaslouženě vyhráli. Už jsme to potřebovali,“ byl hodně rád za tři body královéměstecký trenér Oldřich Budka.

Branky: 15. Synek, 35. Krejčí (z PK), 90. Havránek – 80. Vlk.

ŽK: 2:3. Rozhodčí: Šnýdr. Diváci: 150. Poločas: 2:0.

SK Městec Králové: Chrástný – Janouch, Tyl, Synek, Táborský, Havelka (70. Sabó), Černovský, Němec, Štěrba (75. Čihák), Tůma, Krejčí (58. Míča, 84. Havránek).

Zdroj: Nymburský deník

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *