Liblice si vyšláply na Sadskou

Poslední podzimní kolo liblickým fotbalistům vyšlo. Na svém hřišti se dokázali vyhecovat a porazit druhý tým tabulky I. B třídy skupiny C ze Sadské 3:1.

„Po kanonádě Sadské v minulém kole se ozývaly trochu pochyby, ale jsem moc rád, že je kluci takhle rozcupovali,“ začal hodnocení povedeného utkání domácí trenér Petr Samek.

„Přijel k nám sebevědomý a ambiciózní soupeř, kterého dobře známe. Kádr má dlouho pohromadě a my se tak na něj mohli lépe připravit. Věděli jsme, jaké hráče hlídat, kterým to znesnadňovat, a to se nám povedlo splnit do puntíku. Kluci k tomu navíc přidali nadstandardní výkon a konečně při nás jednou stála i fotbalová štěstěna. Dá se tedy říct, že si to všechno sedlo, jak nejlépe mohlo a my tak, podlé mého, zaslouženě vyhráli,“ zářil po utkání hodně spokojený Samek.

„Tím však nechci říct, že soupeř hrál špatně, to vůbec ne. Ale byli jsme lepším týmem. Bojovnější, důraznější a hosty do žádné vážnější situace nepustili. Tedy až na naše zaváhání, kdy jsme soupeři gól sami darovali. To se někdy stane. Přesto mám po tomhle zápase pro kluky jen slova chvály,“ uzavřel hodnocení posledního podzimního zápasu liblický kouč.

Branky: 30. a 33. P. Nouzák, 65. Hrstka – 56. Rusnak. Poločas: 2:0.

Liblice: Matoušek – F. Řípa, Fott (71. Vosecký), Pop, Svoboda – Pačes, Vlk, Bázlík, P. Nouzák (89. Bubník), Zimmermann (49. Doležal) – Hrstka (79. Hejda).

Autor: Jan Břečka
Zdroj: Kolínský deník

Nymburský deník:

I přes porážku je Sadská druhá

Sadská přezimuje na druhém místě. V utkání fotbalové I.B třídy s Liblicemi si ale Sadská nepřipsala ani bod. Po prvním poločase hosté prohrávali o dvě branky. Ve druhé půli se Sadská dokázala jednou prosadit, ale na domácí to bylo málo a všechny body proto zůstaly doma.

Liblice – Sadská 3:1

Saská věděla, že utkání v Libici bude bojovné. „Spíš to byly nakopávané balony a terén nám moc nedovolil kombinovat. Bohužel jsme celkem rychle za sebou inkasovali dva góly ze standardních situací,“ litoval hráč Sadské Tomáš Plot.

„I my jsme mohli dát nějakou branku ze standardek, ale bohužel nám nebylo moc přáno. Ve druhém poločase se nám povedlo dát branku. Pak jsme měli trochu tlak, ale z brejku Liblice daly třetí gól. Aspoň se nám povedlo zůstat na druhém místě, i když se nám tento zápas moc nepovedl,“ dodal Plot.

Branky: 30. a 33. Nouzák, 65. Hrstka – 56. Rusnak. ŽK: 5:1. Rozhodčí: Dvořák. Diváci: 50. Poločas: 2:0.
AFK Sadská: Šaroch – Čemus (68. Čábelka), Havlík, M. Svoboda, Janiga, Vlasák, T. Svoboda (78. Drobný), Plot, Lukavec, Rusnak, Jech (70. Dudla). 

Markéta Stiborová

Zdroj: Nymburský deník

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *