Samek: S bodem z venku se asi smířím

V dalším kole I.B třídy si libličtí fotbalisté přivezli bod ze Suchdola, kde remizovali v normální hrací době 1:1. Poločasové vedení na půdě nováčka soutěže neudrželi a utkání se tak dostalo do penalt, které zvládli lépe domácí (4:2). Hosté navíc museli závěr dohrávat bez vyloučeného Hrstky.

„Zápas se mi nehodnotí moc jednoduše. Skoro hodinu jsme vedli, ale inkasovali snad po jediném našem zaváhání, kdy se domácí dostali do brejku, který skončil penaltou a vyrovnáním. Opět se nám plní marodka a nebylo tak příliš možností, jak na remízový stav střídáním reagovat a hru oživit. Ke konci zápasu jsme navíc neproměnili velkou příležitost a tím tak odmítli tři body. Penaltový rozstřel nám tentokrát nevyšel, kdy nás dvakrát vychytal domácí brankář. Ale když to vezmu kolem a kolem, tak je to bod z venku a s tím se asi smířím,“ uvedl trenér Petr Samek.

Branky: 57. Pacák z PK – 28. J. Nouzák. ČK: 88. Hrstka (L). Poločas: 0:1.

Liblice: Matoušek – P. Nouzák, Pop, Doležal, F. Řípa (70. Nanár) – Hejda, Kliment, Bázlík, Pačes – Hrstka, J. Nouzák (65. Vlk).

Autor: Jan Břečka

Zdroj: Kolínský deník

Svoboda.info

Suchdolští z nedělního zápasu berou nakonec dva body

22. září 2019, 20:39

Suchdol – V 5. kole I. B třídy, skupina C fotbalisté Suchdola v neděli přivítali tým TJ Liblice:

Suchdol – Liblice 1:1 (0:1)

Podle trenéra Suchdola David Čižinský jeho tým platil další nováčkovskou daň. „Hosté se dostali jednou k naší bráně a hned nám dál gól. Po naší chybě, po jejich rozehrávce autu. To je klasika,“ uvedl a pokračoval: „My jsme ale bojovali, dnes to byla opravdu dřina. Soupeř měl také nějaké šance, my jsme se prosadili z penalty po faulu brankáře na Martina Biroše. Hosté byli strašně silní v osobních soubojích, tak silové mužstvo jsem ještě neviděl. Zvládli jsme to.“

Pokutové kopy: 4:2. Branky: 57. pok. kop Pacák – 28. J. Nouzák. Rozhodčí: Mrázek – Garaja, Kovář. ŽK: Volný, Pacák, Dolejš – Matoušek, Hrstka. ČK: 88. Hrstka. Diváků: 80. 

Suchdol: Čižinský – Gallistl, Volný, Dolejš, M. Kruliš I (53. Zelenka) – Herout, Langr, Pacák – L. Laštovka (80. L. Kruliš), Oberreiter (46. Böhm), BIroš. Trenér David Čižinský. 

Liblice: Matoušek – Hrstka, Pop, Doležal, Řípa (70. Nanár), Pačes, P. Nouzák, Bázlik, Hejda, J. Nouzák (65. Vlk), Kliment. Trenér Petr Samek.

Zdroj: Svoboda.info

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *