Nejdříve menší ohlédnutí za uplynulou sezónou. Bohužel jsme po skoro 10 sezónách spadli z krajské 1.B třídy. Paradoxní je, že jsme měli asi fotbalově nejlepší tým a uhráli jsme nejvíc bodů za celou dobu působení v 1.B třídě. Ale vzhledem k sestupové smršti z divizí a krajského přeboru jsme se s tím svezli i my. Bohužel k sestupu to směřovalo celou sezónu, kdy chemie v týmu úplně nefungovala. Ale chyby nedělali jen hráči, ale i trenéři a vedení a pod sestupem jsme kolektivně podepsáni všichni. V sezóně došlo i k odstoupení dlouholetého trenéra A týmu Petra Samka. Tímto bychom mu chtěli ještě jednou poděkovat za vše co pro A tým udělal a jak obětavě se mu věnoval více jak 15 let.

Od nové sezóny nás čeká tedy restart v Okresním přeboru. S týmem, kde budou libličáci a s novým trenérem. Tímto bychom Vám chtěli představit Tomáše Ligu jako nového trenéra A týmu. Tomáš dříve působil u mládeže v Českém Brodě a Kolíně, pak si odskočil na několik let trénovat do Mexika a po návratu působil v mládeži Dukly Praha. K tomu posledních několik sezón vypomáhal jako konzultant u našeho A týmu. Momentálně tedy přebírá plnou zodpovědnost za A tým. Přejeme mnoho úspěchů Ligič!

Po sezóně odešlo několik hráčů, kteří už nechtěli u nás působit. Děkujeme jim za služby, které pro TJ Liblice v minulosti odvedli. Na jejich náhradě usilovně pracujeme a posily budou představeny v průběhu letní přípravy, která startuje v sobotu 16.7. I přesto věříme, že nám zůstal silný základ týmu a v příští sezóně se budeme pohybovat na předních příčkách Okresního přeboru.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *