Ve druhém přípravném utkání

nás čekalo družstvo Tuklat, se kterým jsme sehráli na branky chudší zápas, nicméně po lepším výkonu. Hráčům jsme kladli na srdce, aby se snažili využívat více křídelních prostor a také zbytečně neotáleli s přihrávkami na volné spoluhráče. A v této perspektivě se nám zápas skutečně vydařil. Fanoušky jsme potěšili několika povedenými akcemi, které by snesly i přísná měřítka kritiků. Především branka O. Černého, který z hranice šestnáctky nedal svou umístěnou střelou brankáři sebemenší šanci, byla skutečným klenotem utkání. Výborně zahrál i náš druhý střední záložník David Rohn, který v zápase rozdal mnoho míčů a připravil několik slibných příležitostí pro své spoluhráče.

Chceme také poděkovat fanouškům (rodičům), kteří byli po celý zápas slyšet a povzbuzovali nás. Těšíme se na start sezony, po které jsme, již všichni hladoví. První mistrovské utkání sehrajeme 15.9. v Břežanech od 10.15, přijeďte nás podpořit.

Branky:  Rohn 3, Černý O.

ŽK:  Kropáč P.

Sestava: Černý T. – Velíšek, Psutková, Kropáč P., Thim – Potůček, Rohn, Černý O., Aschenbrenner P –, Bičák D. Aschenbrenner T., Bičák J., Borovský, Hanuš, Kořínek, Kováč, Svatoň, Pícha