Bohužel jsme nedokázali navázat na předchozí zápasy a doma jsme zaslouženě prohrali.

Liblice – Libodřice 1:2

„Bohužel v dnešním utkání jsme nedokázali navázat na výkon z Kouřimi. Hráli jsme bez nasazení a soupeř byl především v první půli lepší. Nám se sice podařilo po ojedinělé akci a krásné střele Hrstky dostat do vedení, ale do přestávky dokázal  soupeř zaslouženě vývoj utkání otočit. Po změně stran se hra trochu vyrovnala, kdy hlavně Libodřice lehce polevily, ale my si dokázali vytvořit jen pár pološancí. Soupeř dnes zaslouženě vyhrál,“ uznal vedoucí liblického týmu Jiří Pospíchal.

„Na horkou půdu do Liblic jsme jeli s cílem odčinit nepovedené utkání z minulého kola. Z naší strany to bylo utkání dvou poločasů. V první půli jsme měli hru pod kontrolou. Hrálo se prakticky na jednu bránu. Paradoxně se po zaváhání našeho brankáře a parádní střele z dálky dostali domácí do vedení. To bylo z jejich strany vše. Druhý poločas jsme hráli zbytečně nervózně. Svou nedůrazností jsme ztráceli spoustu míčů. Domácí se tak dostali do hry. Nebýt střelecké impotence, asi by byl výsledek jiný. Ale na kdyby se fotbal nehraje. Rozhodující je výsledek a zisk tří bodů,“ řekl asistent trenéra Libodřic Jiří Borecký.

 

Branky: 12. Hrstka –  35. a 44. Němec. Rozhodčí: Netáhlík. ŽK:  2:1. Diváci: 80. Poločas: 1:2.

 

Liblice: Černý – Fott, Vondrášek, Šmejkal, Bubník (63. Hybeš) – Pačes (87. Harčarik), Vlk, Sedláček (29. M. Řípa), Vávra – Hrstka, Nekola.

Libodřice: Maxian – Mlázovský, Škopek, Šrámek, F. Šafránek – Košík, Pěkný, P. Heverle, M. Šafránek (60. Müller) – Němec, A. Heverle.

 

Zdroj: Kolínský deník