Komentář trenéra dorostu Davida Hybeše k jednoznačné výhře:

Soupeř k nám přijel zkosen nemocemi pouze v devíti lidech, takže se dalo očekávat, že zápas bude snadnou záležitostí. Prvních dvacet minut tomu však moc nenasvědčovalo. Zbytečné sólování, špatně řešené přihrávky, neobsazování hráčů vyústilo dokonce v šanci hostů na otevření skóre. Sami jsme několik vyložených příležitostí neproměnili, v čemž „exceloval“ zejména Hybeš. Uklidnění přinesl až po 15. minutách gól Uldricha, když s přehledem uklidil odražený míč k tyči. Dalším důležitým momentem byl faul na Vontszemuna, po kterém z penalty zvýšil J. Nouzák. Ten dalšími dvěma góly do přestávky završil svůj čistý hattrick. Po přestávce, ve které dostala příležitost nástupu do zápasu hned celá lavička, se rozjel velký brankostroj. Hosté již nestačili stíhat, zejména v případě rychlých narážeček, roztažení hry do strany a přesných centrech do šestnáctky (výborně Samek a Nouzák J.). Do pole se dostal i stabilní brankář Nanár, kterého v brance nahradil Nouzák P, a podařilo se mu i zaznamenat branku. Zápas se pak trochu zvrhl v představení, „každý si chce dát branku“ a z toho pramenily šance hostů. Soupeř se dokonce propracoval k penaltě. Výborný zákrok předvedl Nouzák a střelu vytáhl na břevno. Po několika dalších brankách se skóre zastavilo na čísle 16. Za střeleckou produktivitu pochvala, výsledek je výborný. Vraťme se však na zem, silnější soupeři přijdou v následujících týdnech a ne vše je ještě ideální.

Branky: 16. Uldrich, 20., 22. 40., 47., 55., 62., 82. Nouzák J., 50. Kupr, 52. Samek, 65., 67. Kovač, 72. Nanár, 76., 79. Rohn, 85. Flieger

Rozhodčí: Pikner

ŽK: 1:1

Diváků: 15

 

Sestava: Nanár – Straňák, Cenigr, Moravec (46. Kovač), Nouzák P. – Hybeš (46. Rohn), Karlík (46. Kupr), Flieger, Vontzsemu – Uldrich (46. Samek), Nouzák J.

 

Zdroj: David Hybeš