Po prvním ne zcela vydařeném kole jsme si spravili náladu

a chuť na soupeři z nedaleké Kouřimi. Tomuto soupeři jsme uštědřili celkem 13 branek, kdy jsme po celý zápas měli převahu ve středu hřiště a odtud vyráželi dobývat soupeřovu branku.
Naše útoky již tradičně vedl David Rohn, který se na výsledku podílel celkem 5 góly. Rohnovi však zdatně sekundoval i Roman Velíšek nově na pozici středního obránce, který často zakládal naše útoky a míče ideálně předával do křídel a na hrot a i díky jeho výkonu byla naše hra kompaktnější, vše podpořil třemi brankami. Tito dva hráči se prezentovali aktivní hrou, chtěli míč, chtěli hrát a byli to po zásluze právě oni, kteří nám zajistili převahu na trávníku.
Nutno podotknout, že soupeř přijel jen s 11 hráči, z toho někteří měli v nohách již dopolední utkání. Ve druhém poločase byl pokles kondice a motivace kouřimských patrný, z čehož resultovalo několik dalších branek v jejich síti. Vzhledem k rozpoložení soupeře bychom nechtěli výsledek přeceňovat, nicméně našemu družstvu děkujeme za odvedenou práci a doufáme, že výkony půjdou ještě vzhůru.

Branky: Rohn 5, Velíšek 3, Smolík 2, Kropáč P., Psutková, Černý T. z PK

Sestava: Černý T. – Kropáč P., Psutková, Velíšek, Smolík – Bičák D., Rohn, Černý O., Bičák J. – Kováč, Pícha, Hanuš