V dálším utkání jsme doma vybojovali remízu s Bečvárama.

Liblice  –  Bečváry  1:1

„Z kraje utkání se nám povedl rychlý protiútok, který hosté zastavili jen za cenu faulu v pokutovém území a dali tak možnost složit reparát z minulého týdne Vondráškovi, který nezaváhal a s přehledem penaltu proměnil. V první půli však měli převahu spíše hosté, kteří zahrozili několika nebezpečnými střelami, které však skvěle pokryl brankář Černý. Druhou půli měli opět míč na svých kopačkách především hosté, ale v touze po vyrovnání to vzadu více otevřeli a nám se naskytli šance na rychlé brejky. Bohužel se nám žádný nepovedlo proměnit, když hosty zachránila i tyč, a tak místo zvýšení náskoku se potvrdilo staré pravidlo „nedáš, dostaneš“ a hosté po jednom z mnoha centrů vyrovnali. Dá se říct, že zaslouženě,“ uvedl vedoucí liblického týmu Jiří Pospíchal.

„Zápas pro nás začal dost nešťastně, když jsme v 5. minutě dostali gól z velmi, velmi přísně nařízené penalty. Od té doby jsme hráli prakticky na jednu branku a soupeř hrozil jen z ojedinělých brejků. Bohužel jsme nedokázali proměnit několik velmi dobrých příležitostí. Druhá půle byla opět ve znamení našeho tlaku, branku se nám bohužel podařilo vstřelit až devět minut před koncem. Hráče musím pochválit za snahu, nechtěli se smířit s nerozhodným výsledkem a domácí byli rádi, že uhájili alespoň bod,“ konstatoval trenér Bečvár Josef Kuba.

Branky: 5. Vondrášek z PK – 81. Sikáček.

Rozhodčí: Grund. ŽK: 4:3. Diváci: 65. Poločas: 1:0.

Liblice: Černý – Prokeš, Vondrášek, Šmejkal, F. Řípa – Pačes (85. J. Nouzák), Vlk, Bázlík, Vávra – Hrstka, Sobotka.

Bečváry: Zavřel – Uher, J. Holub, Pokorný, Slezák –  Čáslava, Dědek, O. Holub, Jahoda (56. M. Kšírl) – Sikáček, L. Kubásek.

 

Zdroj: Kolínský deník