Ve třetím soutěžním zápase jsme zavítali na hřiště Zásmuk,

které vedly naši soutěž bez ztráty bodu s celkovým skóre 17:2, my jsme však svou kůži nechtěli dát lacino, což již před zápasem slibovalo velkou bitvu.
V prvním poločase jsme zestárli nejméně o deset let, jelikož naše starší část družstva předvedla několik skutečně krkolomných rozehrávek, po jedné z nich nám dokázal soupeř vstřelit vyrovnávací branku (1:1). Náš útok táhl jako již tradičně David Rohn, kterého pro změnu velice zdatně doplnil V. Smolík, který si připsal několik dravých průniků do šestnáctky domácích, na gólech se podílel celkem 2 asistencemi. V celém prvním poločase se útoky přelévaly, na obou stranách bylo možné vidět několik promarněných a zahozených šancí. Vedení na svou stranu jsme však strhli my, když opětovně vyrazil po levé straně Smolík a neomylně předložil Rohnovi, ten ranou zpoza šestnáctky rozvlnil síť – 1:2.
Poločasovou přestávku jsme využili především k tomu, abychom hráčům naordinovali využít větší jednoduchosti a důrazu před vlastní šestnáctkou, což se podařilo naplnit a ve druhém poločase se naše obranná hra o poznání zlepšila.
Navzdory zlepšené defenzivy jsme ovšem nechali soupeře vyrovnat, kdy soupeř využil standardní situaci odpískaná po hře na zemi. Naše družstvo kontrovalo dvěma brankami v podání Rohna, který po úniku dovršil svůj hattrick a následně čtvrtou branku přidal z přímého kopu zpoza vápna – ranou na vzdálenější tyč. Právě v tento moment zbývalo 15 minut do konce hrací doby, nicméně závěr utkání jsme si zbytečně zkomplikovali kontaktní brankou, kdy přízemní střela z hranice šestnáctky zaplula na vzdálenější tyč. Nutno podotknout, že brance předcházelo nepochopitelné opomenutí rozhodčího, který neodpískal evidentní hru na zemi domácího hráče. A i přes závěrečný tlak domácích, který jsme takticky narušovali častým střídáním, zůstal stav nezměněn a my byli za bojovnou hru odměněni třemi body.
Hráče bychom chtěli za odvedený výkon a přístup pochválit, nicméně jedním dechem dodáváme, že prostor pro zlepšení všech hráčů je stále značný.

Branky: 4 Rohn

Sestava: Černý T. – Thim, Psutková, Velíšek, Smolík – Kořínek, Rohn, Černý O., Kováč – Hanuš,  Bičák D., Bičák J., Pícha, Borovský, Aschenbrenner T.