Ve čtvrtém kole jsme zavítali na hřiště Tuchoraze,

kde nás čekalo místní derby. Do zápasu jsme jeli posíleni předchozím výsledkem ze Zásmuk, nicméně dobré rozpoložení se nám nepodařilo přenést do dalšího zápasu a výsledkem byla těsná prohra 1:2.
V prvním poločase jsme, ještě spali a domácí se jali nás probouzet. A probouzení to bylo skutečně prudké, během prvních 10 minut hry si vypracovali územní převahu a především několik slibných střeleckých situací, defenziva však pracovala dobře a povedlo se jí odvracet tuchorazské útoky. Za stavu 0:0 prošel středem hřiště David Rohn, který se ocitl sám před brankářem, zkoušel ho obhodit a uklízet do prázdné brány, ale po kontaktu s jeho rukama se kácel k zemi, penalta se bohužel nepískala. A tak domácí udeřili, když využili naší liknavosti, především vyběhnutí gólmana „na půli cesty“, střelci domácích ulehčilo úlohu, ten podél Tomáše Černého uklízel do opuštěné brány. Tímto výsledkem skončil první poločas, ve kterém mělo více ze hry družstvo domácích, a my jsme pečlivě bránili a snažili se o brejky.
Jak se vzápětí ukázalo, nepodařilo se nám kluky na druhý poločas dostatečně nažhavit a namotivovat k tomu, aby s výsledkem něco udělali. A proto druhý poločas probíhal do druhé branky Tuchorazi zcela totožně, tedy převaha domácích na úkor naší zarputilé obrany. Po střele na 2:0 jsme už nemohli otálet a rozhodli jsme se posílit více ofenzivní část naší hry, aby i domácí hráči se museli trošku zpotit při obranných povinnostech. Na hrot jsme vysunuli Davida Rohna a pod ním operoval zdatně Roman Velíšek, a právě spolupráce těchto dvou vedla ke snížení – 2:1. Kdy Romanovi přistrčil David povedeně míč a prvně jmenovaný ho uklidil křižnou ranou na zadní tyč. Bohužel na další branku už jsme si příležitosti nevytvořili, ačkoliv několik náznaků jsme si připravili, ale do nebezpečného zakončení jsme se už nedostali.
V dalším kole nás čeká mužstvo Dolních Chvátlin, se kterým bychom se rádi vrátili na vítěznou vlnu. Během týdne si vše vysvětlíme, potrénujeme a připravíme se na další zápasy, ve kterých budeme opět silnější.

Branky: Velíšek

Sestava: Černý T. – Kropáč, Psutková, Velíšek, Thim – Bičák D, Rohn, Černý O., Kováč –, Aschenbrenner T., Kořínek, Borovský, Hanuš, Kořínek, Svatoň, Pícha, Bičák J.

Rozhodčí: Pikner