První poločas jako z partesu, pak bída a strach o výsledek.

Přesně těmito slovy by se dalo shrnout dění při sobotním utkání s Chvátlinami. Ty k nám oproti předsezónní přípravě přijeli s posíleným týmem o několik hráčů, takže jsme předpokládali těžší boj o mistrovské body. V prvním poločase jsme měli převahu, ačkoliv i soupeř si vytvořil několik brejkových situací, ze kterých ohrožoval naši branku. Nicméně zápas se odvíjel v naší režii, snažili jsme se hrát aktivně, z čehož resultovalo několik pěkných kombinací a také dvě vstřelené branky Davidem Rohnem.
O poločase jsme hráče nabádali, aby se pokusili ještě nějakou branku přidat a především aby druhý poločas nepodcenili a přistoupili k němu se stejným nasazením jako k prvnímu dějství. Navzdory našim přáním jsme si se soupeřem role zcela proměnili, kdy tentokráte jsme za kratší konec tahali my, a soupeř nás přehrával. Vyjma jedné střely zpoza vápna, která postrádala více razance a ještě více přesnosti, jsme si nevytvořili v ofenzivní části už žádnou nebezpečnou situaci. Neprospělo nám ani to, že střelec obou branek Rohn se více než na hru soustředil na diskuze a ze hry se zcela vytratil. Druhý poločas skončil zrcadlově zcela shodně tedy 0:2, z čehož jsme po nadějném poločase byli oprávněně skleslí a zklamaní.
Hráčům chceme za první poločas moc poděkovat. Z druhého si doufám naši kluci vezmou ponaučení do dalších zápasů, kdy nebudeme ztrácet nadějně rozehrané partie.

Branky: Rohn 2

Sestava: T. Černý – Thim, Psutková, O. Černý, Smolík – D. Bičák, Rohn, Velíšek, Potůček – Schallman, Kováč, Pícha, Hanuš, J. Bičák, Borovský, Svatoň