„Na začátku utkání jsme soupeře překvapili a již v 6. minutě vedli po rohu. Břežany poté hrozily jen ze střel ze střední vzdálenosti a standardních situací. Přibližně
v polovině první půle se soupeři podařilo šťastně vyrovnat a od té doby začal utkání ovládat a nastěhoval se k nám na půli. Druhý poločas začal opět protivníkovou územní převahou, ale naštěstí jen po naše velké vápno a nám se podařilo dostat do vedení po jednom z protiútoku. Bohužel místo, abychom potvrdili
z dalších šancí vedení, tak propadneme uprostřed hřiště a necháme soupeře vyrovnat. Pak necháme vyniknout levého záložníka Břežan, který si projde z půlky hřiště až na penaltu, kde pohodlně skóruje. Definitivní tečku za utkáním udělala krásná trefa soupeře ze střední vzdálenosti. Břežany letos sestavily opravdu dobrý tým, který nevyniká jen fotbalovostí, ale i důrazem. Nám oboje dnes chybělo. Nesmíme ani zapomenout na dobrý výkon sudího,“ uvedl vedoucí liblického týmu Jiří Pospíchal.

„Na začátku utkání jsme darovali domácím branku po rohovém kopu. Od této chvíle jsme převzali iniciativu na svoji stranu a kombinační hrou jsme domácí jasně přehrávali. Vytěžili jsme z toho vyrovnávací gól. Další šance zůstaly nevyužity a tak skončil první poločas nerozhodným výsledkem. V úvodu druhé půle jsme nezačali dobře, domácí toho využili ke vstřelení druhé branky. Vzápětí jsme ale vyrovnali po krásné kombinaci. V dalším průběhu se hrálo převážně před domácí brankou. Dalšími dvěma brankami jsme strhli vítězství na naši stranu. Hráči zaslouží pochvalu za předvedený výkon a zisk tří bodů,“ uvedl vedoucí Břežan II Vladislav Pikner.

 

Branky: 6. Vondrášek, 50. Sobotka – 19. M. Pikner, 62. Müllner, 75. Šír, 82. Volf.

Rozhodčí: Grund. ŽK: 1:6. Diváci: 120. Poločas: 1:1.

Liblice: Černý – Prokeš (87. J. Bubník), Šmejkal, Vondrášek, F. Řípa – Pačes, Fott (60. Vlk), Bázlík, Vávra – Sobotka, Nekola (72. J. Nouzák).

Břežany II: R. Pikner – Trejbal, Svoboda, Beutel – Karban (65. Jansta), Mišák, M. Pikner, Šír (85. Štolc) – Musílek (72. Novák), Müllner, Volf.

 

Zdroj: Kolínský deník