Jarní část sezóny jsme nezačali dobře a prohráli jsme doma s Kouřimí. Níže naleznete hodnocení zápasu.

Liblice – Kouřim 0:3

„Do utkání jsme vstoupili
s nadějí po dobře odehrané přípravě. Bohužel dnes to nebyl náš den, nic nevycházelo a prostě jsme nic nepředvedli. Soupeř nebyl ani lepší, jen prostě proměnil těch pár šancí a my mu k tomu dost pomohli našimi chybami. Víc se k tomu asi nemá cenu vyjadřovat, na tenhle zápas musíme co nejdříve zapomenout a vrátit se ke hře, kterou jsme předváděli v přípravě,“ uvedl vedoucí liblického týmu Jiří Pospíchal.

„Kolektivní a zodpovědný výkon celého mužstva přinesl zasloužené vítězství a pro nás i důležité body. Přesto, že utkání bylo opticky vyrovnané, tak pozornou obrannou činností jsme domácí nepustili do žádné šance, naopak my jsme domácího brankáře plně zaměstnávali. Za zmínku určitě stojí náš třetí gól, který zařídil Müller, kdy po rozehře počátku druhého poločasu si vzal míč, obešel tři hráče a vystřelil na nic nečekajícího gólmana, který míč pustil za svá záda. Navíc náš gólman pokryl pokutový kop, který by znamenal snížení na 1:3,“ uvedl trenér Kouřimi Michal Škopek.

Branky: 21. a 47. Müller, 34. M. Snížek

Rozhodčí: Lev. ŽK: 4:1. Diváci: 50. Poločas: 0:2.

Liblice: Černý – Fott (65. Hybeš), Šmejkal, Vondrášek (53. M. Řípa), F. Řípa – Kovačka (46. Sedláček), Pačes, Vlk, Vávra – Sobotka, Nekola.

Kouřim: L. Havránek – Svoboda, Škopek, M. Havránek, Novák – Keltner (74. Světnička), M. Snížek, Královský, Břečka (67. Janeček) – Velčovský, Müller (62. Aubrecht).

Zdroj: Kolínský deník