„Zápas dvou rozdílných poločasů. V první půli jsme hosty k ničemu nepustili a hru měli pod kontrolou. Jenom škoda, že jsme nepřidali další branky. Druhý poločas pro změnu opanovali hosté.
Z ohledem na vývoj utkání musíme být s bodem spokojeni,“ řekl trenér Libodřic Jiří Borecký.

„Do utkání jsme nevstoupili dobře a pokračovali v nemastném neslaném výkonu
z minulého týdne. Domácí nás za to dokázali potrestat v 11. minutě, kdy jsme po rohu nedokázali dostat míč do bezpečí a místo toho pustili soupeře
k několika dorážkám, ze kterých dokázali domácí nakonec uklidit míč do naší sítě. První půle se jinak převážně odehrávala ve středu pole
s minimem šancí. Po lehké přestávkové bouři v kabině jsme do druhé půle vstoupili aktivněji a naše snaha vyústila ve vyrovnávací gól. Poté jsme se již konečně probudili ze zimního spánku a převzali aktivitu a předvedli i pár pěkných fotbalových akcí. Bohužel se nám již nepovedla předvést žádná gólová akce a v posledních vteřinách utkání se nám to málem vymstilo, když domácí útočník postupoval sám na našeho gólmana, který ale předvedl excelentní zákrok a udržel remízu. Ve druhé půli jsme předvedli již zlepšený výkon, i když do ideálu to má stále daleko, ale alespoň máme na čem stavět,“ uvedl vedoucí liblického týmu Jiří Pospíchal.

Branky: 11. Novotný – 54. Nekola.

Rozhodčí: Netáhlík. ŽK: 1:1. Diváci: 40. Poločas: 1:0.
Libodřice: Maxian – F. Šafránek, Müller, Šrámek, Medlen (46. M. Šafránek) – Heverle, Pěkný, Novotný, Pohanka (75. Mlázovský) – Košík, Sova.

Liblice: Lanč – Fott, Šmejkal, Vondrášek (36. F. Řípa), Vávra – Pačes (70. Kovačka), Sedláček (83. J. Nouzák), Vlk, Sobotka – Hrstka, Nekola.

 

Zdroj: Kolínský deník