„Zápas jsme začali aktivněji a vytvořili si šance, které jsme bohužel neproměnili. Po nedorozumění obrany a brankáře jsme soupeři darovali vedoucí gól. Liblice hrozily hlavně z brejků. Vyrovnali jsme na 1:1, ale soupeř šel opět do vedení a my museli dotahovat. Dokázali jsme srovnat na 2:2, ale pak přišlo bohužel dosti přísné vyloučení Ondřeje Holuba, a od 68. minuty jsme hráli v deseti. V 75. minutě dal soupeř vítězný gól
z jasného ofsajdu! Opět se potvrdilo to, jak nešťastné je rozhodnutí, aby vlastní pomezní mávali svoje útoky a ne obrany. Nebylo to jediné sporné rozhodnutí pomezního, kterého si Liblice nasadily na lajnu,“ uvedl trenér Bečvár Josef Kuba.

„Zasloužené tři body z Bečvár jsou pro nás velmi cenné. Podali jsme zde solidní a koncentrovaný výkon. Jen škoda dvou našich individuálních zaváhání, které vždy znamenaly vyrovnání ze strany soupeře. Měli jsme spoustu dalších vyložených šancí, které nás mohly uklidnit mnohem dříve. Nutno však podotknout, že to byly šance do otevřené obrany, když se soupeř snažil vyrovnat nepříznivé skóre z prvního poločasu. To vše hrálo do karet našemu útoku a hlavně Honzovi Hrstkovi, který dal dva góly a soupeře pěkně proháněl. Všem patří dík za nasazení a solidní výkon,“ konstatoval trenér liblického týmu Petr Samek.

Branky: 56. Dědek, 66. Jahoda – 24., 59. Hrstka, 75. Pačes.

Rozhodčí: Grund. ŽK: 2:2. ČK: 68. O. Holub (B). Diváci: 60. Poločas: 0:1.
Bečváry: Zavřel – J. Kuba, Uher, Slezák (75. Kubín), T. Kubásek (55. P. Kuba) – Jahoda, Dědek, O. Holub, Čáslava – Sikáček, L. Kubásek (65. V. Holub).
Liblice: Lanč – Vávra, Šmejkal, Sobotka, F. Řípa – Pačes, Vlk, Sedláček (80. Vondrášek), Kovačka – Hrstka, Nekola (87. Bázlik).

 

 

Zdroj: Kolínský deník