Soupeř nastoupil jen v 10 lidech, proto jsem zvolil hru se třemi útočníky. Hru jsme celý zápas ovládali, ale měli jsme neskutečně mnoho okének a chyb v obrané fázi, které však soupeř naštěstí potrestal jen jednou.

Naši první branku připravil J. Nouzák, který předložil na malé vápno Uldrichovi, který se nemýlil. Druhou branku zaznamenal Flieger, kdyžz levé strany excelentně zakroutil trestný kop k vzdálenější tyči. Skóre první půle uzavřel dalekonosnou střelou k levé tyči Straňák.

Vzhledem k očekávaném jasnému dalším průběhu jsem prostřídal všechny možné hráče, pozměnil složení sestavy a podle předpokladů skóre v druhém poločase pěkně narůstalo. Zejména gólové střely z dálky Fliegera snesly nejvyšší měřítka. Ale i ostatní branky byly pěkné, škoda jen zaváhání v obraně,které připravilo brankáře o čisté konto. Velmi slušný výkon v ofenzívě a splněná jarní norma 8 branek.

 

Branky: 7. Uldrich, 35., 63. a 89. Flieger, 45. Straňák, 51. a 78. Nouzák J., 54. Novák – 66.

Sestava: Nanár – Straňák (50. Smolík), Smolný, Nouzák P.-Hybeš (46. Hampl), Flieger, Karlík, Hanuš – Samek (55. Kováč), Uldrich (46. Novák), Nouzák

Rozhodčí: Divíšek

ŽK: 61. Flieger, 86. Kováč

Diváků: 13

 

Zdroj: David Hybeš