TJ Liblice žáci – Tuchoraz žáci 0:9 (0:3)

 K utkání jsme nastoupili s očekáváním, jak si naše družstvo poradí s těžkým soupeřem z Tuchoraze. V sestavě jsme museli na poslední chvíli udělat změny, které se jistě pod výsledek a herní výkon neblaze podepsali.

V prvním poločase jsme odolávali soustavnému tlaku soupeře, kdy nás několikrát podržel Filip Noga – debutant mezi tyčemi. Bohužel při hře dopředu jsme byli málo důrazní v šestnáctce a nedotáhli jsme pár útočných výpadů alespoň do zakončení. Do druhého poločasu jsme nastoupili v pozměněné sestavě, kdy do branky musel nuceně nastoupit Ondra Černý a na jeho místo se posunul Honza Svatoň. Naši hráči však zápas po prvních 35 minutách již jen dohrávali a soupeři umožnili přidávat branky, jak na běžícím pásu.

V tomto zápase by přísné měřítko snesl skutečně jen Filip Noga a Štefan Kováč, kteří hráli s chutí a nadšením. Naopak bychom více očekávali od našich starších hráčů, nejlépe aby mladším pomohli dobře mířenou radou, poradili s dobrým řešením a dodali trochu více odvahy, aby se nebáli hrát.

Nezbývá než si přát, abychom během týdne uklidnili atmosféru v týmu a připravili se o mnoho lépe na další utkání v Dolních Chvátlinách, kde bychom si chtěli napravit pověst.

 

Noga – Kováč, Psutková, O. Černý, Thim – Kořínek, Rohn, Velíšek, T. Potůček – Pícha, Starý

Lavička: J. Bičák, D. Bičák, Svatoň, T. Aschenbrenner, P. Aschenbrenner, Horáček