Před posledním zápasem sezóny před námi stál cíl, který se s ohledem na sobotní večerní program některých nezdál až tak jednoduchý. Naštěstí je tým zřejmě dobře trénovaný po všech stránkách, takže jsme i tento zápas s přehledem zvládli.

Skóre utkání načal  v 8. minutě Samek a postupem času přibývaly do branky soupeře další góly. Podobně jako v pátek soupeř nekladl větší odpor a tak v poločase mohlo dojít k několikerému střídání a prostřídání brankáře.

Ukazatel se zastavil na jedenácti vstřelených brankách.

Po závěrečném hvizdu rozhodčího mohly vylétnout rychlé špunty a mohli jsme si symbolicky připít na zasloužený úspěch prvního místa hned v první sezóně znovuzaložení dorostu v Liblicích.

Závěrem sezóny bych chtěl poděkovat všem, kteří se starali o dorost, všem, kteří pomáhali s dopravou, s máváním zápasů a zejména těm hráčům, kteří celou sezónu nejvíce odtáhli, účastnili se pravidelně tréninků, zápasů a i dalšího dění v klubu. DÍKY.

Branky: 8., 43. Samek, 16. Flieger, 45., 47., 85. Nouzák J., 60. Rohn, 71., 73., 88. Hanuš, 82. Vontzsemű J.

Rozhodčí: Dvořák

ŽK: 1:0, ČK: 1-1

Sestava: Hanuš – Hampl, Nouzák J., Smolný, Nouzák P. – Hybeš (46. Kováč), Karlík, Flieger, Rohn – Samek (75. Thim), Uldrich (46. Vontzsemű J.)

Zdroj: David Hybeš