„Do zápasu jsme vstoupili dobře a již v sedmé minutě vedli 2:0 a hosty k ničemu nepouštěli. Ve 24. minutě jsme sice zvýšili na 3:0, ale chvíli na to hosté snížili. Pak se nechal zbytečně vyloučit hostující útočník, ale to nám spíš uškodilo. Hosty to nabudilo a my si asi mysleli, že už se to nějak dohraje. Bohužel hosté zápas dokázali v druhé půli otočit. První půle byla ještě dobrá, hosty jsme přehrávali, ale ve druhé nastal náš totální zkrat a zmar. Prostě nic se nedařilo, nedokázali jsme si skoro přihrát. Víc se k tomu nemá snad ani cenu vyjadřovat. Zkrátka druhá půle se nepovedla, musíme se z toho oklepat a odehrát v klidu poslední zápas a zbytečně si nekazit konec jinak úspěšné sezony,“ řekl po utkání vedoucí liblického týmu Jiří Pospíchal.

„Před zápasem jsme věděli, že nás nečeká lehký zápas, protože domácí bojovali
o první místo. My jsme se chtěli pokusit  navázat na vítěznou vlnu a bodovat. Začátek jsme zaspali a během dvaceti minut prohrávali o tři branky a ještě k tomu bonus
v podobě červené karty pro našeho nejlepšího střelce Žigu. I přes vyloučení, několik zranění a zvláštní posuzování jednotlivých situací panem rozhodčím jsme dokázali obrat, který se povede jednou za sezonu. Všem hráčům děkuji za maximální nasazení,“ uvedl kapitán Týnce Jiří Sýkora.

Branky: 3. Pačes, 7. Fott, 24. Hrstka – 35. Zámiš, 61. Grůbr, 74. Kovanda, 81. Novotný.

Rozhodčí: Suchý. ŽK: 4:3. ČK: 30. Žiga (T).    Diváci: 100. Poločas: 3:1.

Liblice: Lanč – Vávra, Šmejkal, Sobotka, F. Řípa – Pačes, Fott, Nekola, Kovačka – Hybeš (46. J. Nouzák), Hrstka.

Týnec: Brunclík – Čopjak, J. Sýkora (46. Lambev), Mlika, Váša (55. D. Sýkora) – Kučera, Zámiš (46. Horák), Kovanda, Grůbr – Žiga, Novotný.

Zdroj: Kolínský deník