„Byl to typický poslední zápas sezony, kde už o nic nešlo a k tomu se ještě přidalo velké vedro. Kluci se do toho nějak nemohli dostat a už se asi viděli u pečeného selátka. Sice hosté vstřelili první branku, ale to bylo naštěstí jediné, co jsme jim víceméně dovolili. Během chvilky jsme utkání otočili a v druhé půli jsme již zcela dominovali. Činil se hlavně náš elitní snajpr Honza Hrstka a sekundoval mu
k tomu Petr Pačes. Nebyl to od nás žádný excelentní výkon, ale alespoň jsme diváky potěšili kanonádou. Chtěl bych poděkovat všem divákům za celosezonní podporu, všem lidem, co se točí kolem liblického fotbalu a jakkoliv pomáhají, a hlavně hráčům za skvělé výkony, které vyústily ve vynikající druhé místo,“ uvedl vedoucí liblického týmu Jiří Pospíchal. „Definitivně tedy můžeme konstatovat, že jsme se zachránili,“ dodal s úsměvem.

„Nastoupili jsme opět
v hodně kombinované sestavě. Dlouho jsme soupeři odolávali, ale ve druhém poločase se projevila vyšší kvalita jejich kádru,“ uznal vedoucí Velkého Oseka Petr Špaček.

Branky: 21., 63., 75. a 83. Hrstka, 23. Lanc, 60. a 77. Pačes – 19. D. Adamec, 68. J. Pfeifer.

Rozhodčí: Vala. ŽK: 0:0. Diváci: 90. Poločas: 2:1.

Liblice: Lanč – Vávra, Šmejkal, J. Nouzák, F. Řípa – Pačes, Fott (32. P. Nouzák), Lanc (51. Hybeš), Kovačka – Hrstka, Nekola (55. Vaněk).

Velký Osek: R. Durdil – Syřínek, Jaroslav Adamec (46. P. Pfeifer), Polák, Jan Adamec – Koška ml. (75. F. Svoboda), D. Adamec, Sixta, Belza (46. Zápotocký) – L. Durdil, J. Pfeifer.

Zdroj: Kolínský deník