Liblice – Zmar. Jinak ani nejde lépe vystihnout výkon fotbalistů Liblic proti Zdislavicím. Domácí si tak po zásluze připsali druhou domácí porážku. Naopak pro hosty to bylo v letošním ročníku nejnižší krajské soutěže první vítězství na půdě soupeře.

Liblice – Zdislavice 0:1

„K dnešnímu zápasu a výkonu se snad nemá ani cenu vyjadřovat. První poločas byl z naší strany hrůzostrašný a můžeme být rádi, že soupeř byl v koncovce neplodný a my neprohrávali. V druhé půli se hra trošku vyrovnala, ale šance prakticky na obou stranách žádné nebyly,“ hlesl po utkání vedoucí liblického týmu Jiří Pospíchal.

„Hosté se dostali do vedení po rohu, kdy hostující hráč dotlačil balón do branky přes naše tři hráče. Vrchol našeho zmaru přišel v 80. minutě, když byl vyloučen Honza Hrstka. Můžeme se vymlouvat na všechno a na všechny, ale pravda je, že s tímhle výkonem na vítězství myslet nemůžeme. Musíme se vrátit k tomu nadšení a zápalu ze začátku sezony, jinak to nezlomíme,“ dodal.

Branka: 57. Bouček.

Rozhodčí: Salač. ŽK: 4:1. ČK: 80. Hrstka (L). Diváci: 50. Poločas: 0:0.

Liblice: Hanuš – Fott, Šmejkal (36. Bubník), Sobotka, Vávra – Pačes (46. J. Nouzák), Vlk (65. Bázlík), Nekolný, Kovačka – Hrstka, Nekola.

Benešovský deník:

Liblice – V devátém kole fotbalové I. B třídy, skupiny D, si Zdislavice připsaly důležité tři body. Po bezbrankovém poločase se trefil do sítě Pavel Bouček.

LIBLICE – ZDISLAVICE 0:1
Hosté byli v prvním poločase aktivnější, dobře kombinovali a domácí tým přehrávali. Z toho pramenily i šance. P. Bouček nastřelil břevno a Vobecký z dorážky trefil přesně brankáře. stejně se vedlo Kupsovi i Kubálkovi.Na druhé straně si s nebezpečnou střelu poradil gólman Klenot.
Po změně stran začali hosté vlažně, čehož domácí využili k herní převaze. Zdislavická obrana však stála na pevných základech a soupeře do žádných příležitostí nepustila. O jedinou branku utkání se postaral Pavel Bouček, který po střele Vobeckého dorazil míč do brány.
„Škoda, že jsme v prvním poločase nevyužili šance. Domácí kromě jedné střely se do příležitostí nedostali. Druhý poločas nebyl z naší strany dobrý, ale celkově jsme si výhru zasloužili. Domácí hrají hodně důrazně, pouze však nakopávají míče na rychlé útočníky, které jsme ale pokryli,“ uvedl trenér Zdislavic František Heřmánek.

Branka: P. Bouček.

Poločas: 0:0.

Zdislavice: Klenot – Gregor, Lapáček,T. Bouček, Hejný – P. Bouček (46. Jankovský), Vobecký, Kubálek, Pecháček – Kupsa, Beránek. Střídal: Jankovský.

Fotogalerie pí. Havlínové (stránky http://www.liblice.estranky.cz/): 

http://obecliblice.rajce.idnes.cz/Liblice_A_x_Zdislavice/

Zdroj: Kolínský + Benešovský deník